Keystone logo

17 MA Programe în Pedagogie Predare Educație artistică 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Pedagogie
  • Predare
  • Educație artistică
Domenii de studiu
  • Pedagogie (17)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MA Programe în Pedagogie Predare Educație artistică

Un Master of Arts (MA) este o diplomă postuniversitară care deseori urmează o diplomă de licență. De obicei, programele durează între unu și trei ani pentru a fi finalizate. Ulterior, unii absolvenți intră în forța de muncă, în timp ce alții decid să-și continue studiile prin introducerea unui program de doctorat.

Ce este un MA în educația artistică? Elevii studiază o varietate de subiecte atunci când câștigă masterat în acest domeniu. Cele mai multe programe predau conceptele și teoriile din educația artistică, inclusiv problemele naționale și internaționale și cercetarea facultăților. Unele universități și colegii oferă studenților cursuri care descriu metodologiile de cercetare, activitățile de studio și strategiile de planificare și evaluare a curriculum-ului. Persoanele fizice își vor petrece timpul explorând diferitele metode de predare a artei, folosind o combinație de materiale artistice, metode de evaluare și tehnici educaționale.

Persoanele care urmăresc un masterat în educația artistică învață deseori abilități care să le ajute atât în ​​interiorul cât și în afara forței de muncă, cum ar fi conducerea, gândirea critică și comunicarea mai bună. Câștigarea unui grad avansat potențial creează și oportunități de angajare mai bune.

Costul de a participa la un program de absolvent al învățământului artistic variază în funcție de țară și de instituția de învățământ pe care studentul o alege. Unele programe sunt mai lungi decât altele, care, de asemenea, influențează prețul global.

O varietate de căi de carieră sunt disponibile pentru absolvenții programelor de educație artistică. Persoanele fizice ar putea deveni profesori de artă copiilor, adolescenților sau chiar adulților. Alții pot alege să lucreze ca directori de curriculum. Pentru cei care nu doresc să învețe cu normă întreagă, opțiunile posibile includ lucrul ca curator al muzeului sau funcționarea unui studio de artă. Unii absolvenți ar putea deveni artiști profesioniști cu normă întreagă, iar alții ar putea decide să-și completeze posturile cu normă întreagă ca artiști cu fracțiune de normă care își desfășoară activitatea în cadrul comisiilor.

Elevii care doresc să intre în programele de educație artistică îi vor găsi în colegii și universități din multe țări din întreaga lume. Unele instituții oferă de asemenea opțiuni de învățare electronică. Pentru a începe, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.