Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 68 Masterate în Arte  (MA) în Economie 2023

68 MA Programe în Economie 2023

Prezentare generală

Master of Arts (MA) gradul este următorul nivel de educație, după finalizarea unei diplome de licență. Ele permit studierea continuă a unui subiect preluat de la nivel de licență sau explorarea altor interese profesionale sau academice.

Ce este un MA în economie? Programul de studii postuniversitare pregătește participanții la fundamentarea analizei economice. Cursurile pot implica econometrie, microeconomie, macroeconomie și analiza datelor. De obicei, accentul se pune pe matematică, în special calcul, algebră liniară și probabilitate, precum și statistici. Pot fi oferite opțiuni pentru completarea experienței educaționale și pot implica comerț internațional și finanțe, lege, muncă, teorie a jocurilor și economie pentru numeroase industrii.

Elevii din acest program de învățământ învață în primul rând cum să utilizeze instrumentele de analiză economică necesare pentru a studia problemele și politicile. Ei dezvoltă, de asemenea, abilități puternice de cercetare, precum și abilități analitice prin studii riguroase în teoria economică.

Costurile unui program MA în economie variază foarte mult, în funcție de tipul instituției de învățământ pe care o alegeți, de țara în care se află și de timpul necesar pentru finalizarea programului. Așteptați să petreceți între unu și trei ani pentru a-ți termina studiile. Școlile de cercetare care vă interesează și contactați-le pentru mai multe informații.

Finalizarea MA în economie ar putea duce la o carieră de economist în sectorul privat sau public. Unele posibile posturi de carieră timpurie includ auditor, manager, ofițer de program, consilier, coordonator, specialist în parteneriat și consultant. Rolul guvernului poate varia de la inspector, ministru și inginer la manager de program, ambasador și director general al departamentului. Pozițiile executive în afaceri, de la director la director executiv, sunt comune, în timp ce lumea academică are profesori, decanii universitari și președinți de departamente.

Master în Economie este disponibil la campusurile universitare din întreaga lume și on-line. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • MA
  • Studii economice
  • Economie
Domenii de studiu
  • Studii economice (68)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu