Keystone logo

8 MA Programe în Studii de mediu Ecologie 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Studii de mediu
  • Ecologie
Domenii de studiu
  • Studii de mediu (8)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MA Programe în Studii de mediu Ecologie

Un maestru în Ecologie este un grad care studenții pot câștiga după ce a absolvit programul lor de licență. Un grad mai scăzut nivel într-un domeniu legat este de obicei necesar ca o condiție prealabilă. Acest program de educație avansat este conceput pentru studenții care sunt axate pe cariera lor după absolvire.

Deci, ce este o MA în Ecologie? Ecologia este studiul mediului, organismele care ocupă mediul, precum și relația dintre cele două, precum și oamenii "relație ecosistemului. Principalul obiectiv este de obicei plasat pe identificarea și rezolvarea problemelor care sunt o amenințare la adresa naturii și a resurselor naturale. Intrarea în acest domeniu pregătește pe elevi pentru a ajuta lumea să fie mai durabile și mai ecologice.

Maestru 's la programele de ecologie sunt deosebit de benefic, atunci când acestea includ muncă de teren. Această experiență a lumii reale permite absolvenților să se mute direct în câmp și începe să lucreze imediat.În plus, profesioniștii ecologie lucra într-o carieră foarte îndeplinesc în cazul în care acestea sunt în măsură să facă o influență pozitivă puternică asupra lumii.

Costul de a câștiga MA în Ecologie diferă în mare măsură cu mai mulți factori diferiți. Acestea includ universitate, program lungime de studiu, full-time sau statutul part-time, țară de studiu, si altele. Este important de cercetare opțiunile înainte de înscrierea astfel încât să puteți găsi un program care îndeplinește toate cerințele dumneavoastră.

Cele mai frecvente cariera pentru absolvenții sunt oameni de stiinta de mediu și geografice, care vor studia și de a ajuta la îmbunătățirea mediului. De asemenea, este posibil să se lucreze cu parcuri naționale, muzee, sau facilități de cercetare. Deoarece mediul este importantă pe tot globul, există o cerere pentru absolvenții de studii, indiferent de unde se studiază. Independent, guvern, precum și instituțiile academice nevoie de a angaja specialiști în acest domeniu, astfel încât există mai multe opțiuni pentru muncă.

Dacă sunteți gata pentru a începe studiul lumea din jurul vostru, începi să cauți într-un educație în ecologie. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.