Keystone logo

3 MA Programe în Studii de afaceri Afaceri Digitale e-Business 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Studii de afaceri
  • Afaceri Digitale
  • e-Business
Domenii de studiu
  • Studii de afaceri (3)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MA Programe în Studii de afaceri Afaceri Digitale e-Business

Ce ar trebui să faceți după finalizarea unui program de licență de patru ani? Unii absolvenți vor încerca să intre în forța de muncă, dar mulți alții vor decide să-și continue studiile prin obținerea unui masterat. Acest program special este conceput pentru a oferi studenților un start captiv când intră în cariera lor, precum și pentru a oferi un nivel superior de educație.

Ce este un MA în e-Business? Deși include multe din aceleași principii prezente într-un program tradițional de afaceri, se va concentra, de asemenea, pe afacerea virtuală. Poate fi util să vă gândiți la aceasta ca la o combinație de afaceri și informatică. Un program include, de obicei, cursuri de programare, hardware și software și Internet. Cei mai mulți care intră în acest domeniu încearcă să își înceapă propria afacere online, dar există și potențialul de a se alătura unei companii existente sau chiar unei companii offline, care încearcă să se integreze cu lumea online.

Un program de e-business poate fi o oportunitate incredibilă pentru absolvenții de informatică pentru a intra într-o companie majoră. În plus față de studiile avansate de afaceri, veți primi gândire critică, abilități manageriale și de organizare.

Cheltuielile asociate unui Master în e-Business variază foarte mult. Fiecare școală și țară vor avea diferite niveluri de școlarizare. Durata studiului va influența, de asemenea, costurile. Este foarte util să cercetați înainte de înscriere.

Cea mai comună aplicație de carieră a unui masterat în e-business este antreprenoriatul. Dacă sunteți în căutarea de a începe propria afacere online, aceasta ar putea fi cea mai bună alegere pentru dvs. Alternativ, puteți lucra ca specialist în comerț electronic, analist de sistem, reprezentant de piață online, consultant online și multe altele. O diplomă în acest domeniu vă poate ajuta să vă împărțiți în afaceri online sau pur și simplu să vă faceți mai atrăgătoare ca un absolvent de afaceri tradițional.

Dacă sunteți gata să începeți spre masteratul dvs., căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.