Keystone logo

19 MA Programe în Studii de sustenabilitate Durabilitate 2024

Filtre

Filtre

 • MA
 • Studii de sustenabilitate
 • Durabilitate
Domenii de studiu
 • Studii de sustenabilitate (19)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  MA Programe în Studii de sustenabilitate Durabilitate

  După absolvirea unei licențe de arte, un Master of Arts devine, de obicei, următorul pas pentru absolvenți. Gradul se scufundă sub suprafața câmpurilor legate de științele umaniste și sociale, ajutând absolvenții în obținerea abilităților și informațiilor pentru o carieră mai profitabilă.

  Ce este un MA în durabilitate? Acest program discută efectele schimbărilor climatice și modul în care omenirea încearcă să le combată. Elevii învață despre politicile existente și structura de guvernanță globală care înconjoară reglementarea mediului. Cursurile oferite conțin elemente de politici climatice și energetice, științe climatice și metode de evaluare pentru ambele. Elevii pot fi capabili să personalizeze concentrarea lor în cadrul programului de masterat pentru a se potrivi diferitelor domenii cum ar fi conservarea ecologică, monitorizarea mediului și guvernarea mediului. Este posibil să se ia cursuri elective care să se specializeze și mai mult.

  Persoanele care absolvesc cu acest grad pot dobândi competențe analitice și de cercetare valoroase, care satisfac o serie de cariere legate de mediu. De asemenea, absolvenții învață de obicei abilități interpersonale care ajută în multe aspecte ale unui loc de muncă.

  Acest grad avansat poate costa o sumă variată. Totul depinde de școala pe care o alege o persoană și de durata programului. Elevii care studiază gradul ar trebui să efectueze cercetări în diferite opțiuni și să determine ce este potrivit pentru ei.

  Carierele din domeniul durabilității pot fi competitive, în special în sectorul public, unde sunt foarte solicitate locuri de muncă de mare plăcere. Dimpotrivă, există o mulțime de locuri de muncă sustenabile care sunt în mare cerere, cum ar fi conservatorii, consultanții de mediu și activiștii din domeniul mediului. Absolvenții pot fi, de asemenea, capabili să găsească locuri de muncă la mari corporații care doresc să se rebrand ele însele ca fiind eficiente din punct de vedere energetic.

  Finalizarea unui program de sustenabilitate poate împinge absolvenții într-o cale de carieră promițătoare. Există o serie de școli din întreaga lume care oferă aceste grade atât în ​​campus, cât și online. Pentru a afla mai multe, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.