Keystone logo

27 MA Programe în Științe sociale Științe politice Drepturile omului 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Științe sociale
  • Științe politice
  • Drepturile omului
Domenii de studiu
  • Științe sociale (27)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MA Programe în Științe sociale Științe politice Drepturile omului

Un masterat de Arte este una dintre cele mai populare opțiuni de învățământ postuniversitar disponibile, și pe bună dreptate. Masteranzi pot câștiga o experiență valoroasă, extinde baza lor de cunoștințe, să construiască abilități de gândire critică, și de a studia într-o mare varietate de domenii diferite, inclusiv drepturile omului și civile. Deci, ce este o MA în drepturile omului?

&nbsp

O MA în drepturile omului implică studiul de drept și politică din întreaga lume cu privire la drepturile omului, precum și contextele sociale, de mediu, politice, și economice ale inițiativelor multe drepturi. Aceste programe de multe ori includ, de asemenea, un accent puternic pe retorică, constructii argument, și abilitățile de gândire critică.

&nbsp

Există multe avantaje pentru a obține un masterat în drepturile omului, nu în ultimul rând este o înțelegere puternică a contextului pentru îmbunătățirea drepturilor omului din întreaga lume. Se adâncește, de asemenea, cunoștințe și îmbunătățește abilitățile de rezolvare a problemelor.Noțiuni de bază o MA este un pas important pe calea spre obținerea unui doctorat, pentru cei care sunt interesati, si poate duce, de asemenea, la sporirea competitivității pe piața muncii la nivel global.

&nbsp

Există multe cariere care pot fi urmărite cu un masterat în drepturile omului. O alegere populara este drept, care să permită studenților să urmeze o carieră juridice care luptă împotriva abuzurilor drepturilor. Guvernul și locul de muncă non-profit sunt, de asemenea, alegeri foarte bune pentru cei cu un grad în domeniul drepturilor omului, și în multe cazuri cariere academice sunt de asemenea deschise pentru studenții dedicate sau profesori care aspiră.

&nbsp

Costul unui grad în domeniul drepturilor omului poate varia foarte mult, în funcție de variațiile programe, instituții și situații. Chiar și țara de studiu poate avea un impact semnificativ asupra prețului. Este important ca studenții viitoarele programe de cercetare cu atenție pentru a stabili dacă universitatea lor dorit este o potrivire financiară bună.

&nbsp

Dacă sunteți interesat în urmărirea o diplomă de master în domeniul drepturilor omului, apoi începe astăzi. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.