Keystone logo

15 MA Programe în Studii de Drept Studii de drept internațional Drept internațional 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Studii de Drept
  • Studii de drept internațional
  • Drept internațional
Domenii de studiu
  • Studii de Drept (15)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MA Programe în Studii de Drept Studii de drept internațional Drept internațional

După câștigând o diplomă de licență, unii elevi pot decide să urmărească un grad absolvent, cum ar fi un Master of Arts. O MA, de obicei, durează aproximativ o la doi ani pentru a câștiga. Programe pot concentra pe o varietate de domenii, cum ar fi umaniste, filozofie, istorie și mai mult. Poate fi necesară o teză, hârtie sau proiect de cercetare pentru unele programe înainte de gradul este acordat.

Ce este un master în drept internațional? Acest program de gradul necesită de obicei elevii să învețe una sau mai multe limbi străine. Accentul a acestui tip de program de tinde să fie pe intelegerea funcționarea întreprinderilor și organizațiilor care funcționează la nivel internațional. Acest MA nu pregăti studenții pentru a practica dreptul. Cursuri pot include subiecte cum ar fi teoria politică, societate globală și de drept, provocări politice, organizațiile internaționale și mai mult. Deși nu poate fi în mod necesar necesară o disertație sau proiect de cercetare, pot exista un fel de hârtie Capstone a fi scris înainte de absolvire.

Studenții care aleg să studieze dreptul internațional poate obține o mai bună înțelegere a competențelor organizațiilor internaționale caută. Elevii pot de asemenea beneficia de obținerea unei vedere mai largă în lume prin cunoaștere a altor culturi și limbi.

Costul de a câștiga un Master of Arts variază mult în funcție de țară, instituție și durata de studiu. Pentru a înțelege toate costurile implicate, elevii sunt încurajați să cercetare bine programul lor de alegere si sa contactati biroul de admitere.

Absolvenții cu un master în drept internațional poate fi în măsură să găsească de lucru într-o varietate de organizații internaționale și întreprinderi. Pozițiile posibile ar putea include coordonator pentru Corpul Păcii, specialist în relații internaționale, afaceri externe specialist, specialist inteligență internațional și o varietate de alte posturi. Studenții care sunt interesați în a urma o cariera de afaceri într-o țară străină poate găsi acest program de gradul deosebit de utile.

Pot exista cursuri on-line disponibile pentru studenții internaționali, studenți în căutare de programe de învățământ la distanță și cei care au nevoie pentru a lucra în timp ce ei de studiu. Pentru a afla mai multe, căutați pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.