Keystone logo

30 MA Programe în Științe sociale Științe politice Diplomație 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Științe sociale
  • Științe politice
  • Diplomație
Domenii de studiu
  • Științe sociale (30)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MA Programe în Științe sociale Științe politice Diplomație

Un Master of Arts (MA) este o măsură care poate fi câștigat într-o varietate de universități și o varietate de țări. MA obicei, se concentrează pe subiecte legate de științele umaniste, cum ar fi geografie, comunicare, arte plastice, diplomație, și mai mult. Elevii sunt de multe ori oferă oportunități mai bune de angajare, cu o astfel de măsură.

Ce este un MA în Diplomație? Ca răspuns la cererea tot mai mare pentru profesioniștii de luare a deciziilor în setările guvernamentale, acest grad instruiește elevii într-o serie de competențe de specialitate, oferind o bază largă de cunoștințe, care le permite să participe la rezolvarea multora dintre problemele cele mai dificile din lume. Absolvenții pot fi chemați pentru a ajuta diferite guverne să coopereze, dezamorsa situatii tensionate, și încurajează pace. Acest grad tinde să atragă studenți pasionați care au interese în diverse domenii încă conexe, cum ar fi guvern, de afaceri, de aplicare a legii, militare, jurnalism, și sectorul non-profit.Cele mai multe programe necesita cursuri de istorie, relații internaționale, științe politice, și etică.

O diplomă în diplomație oferă multe beneficii, nu cel de care este numărul de poziții înalte de plată disponibile. Absolvenții obține competențe și cunoștințe care să le permită să analizeze o gamă largă de probleme internaționale. Ei obtine o perspectiva asupra problemelor globale și să ia de multe ori un rol activ în procesele diplomatice. Prin urmare, ei se află de multe ori în centrul de evenimente internaționale într-o gamă largă de capacități. Un bonus pentru unii este posibilitatea de a călători și de a experimenta alte culturi. Elevii din aceste programe de multe ori doresc să facă o diferență în lume.

Multe colegii și universități din întreaga lume oferă acest grad într-o varietate de setări, inclusiv opțiunile on-line, precum și cărămidă și mortar săli de clasă. De obicei, programele să ruleze între unul și doi ani.Costul poate varia de la școală la școală, în funcție de lucruri, cum ar fi amplasarea geografică, format, iar dacă școala este public sau privat.

Cu o diplomă în diplomație, absolvenții pot beneficia de un număr mare de domenii din sectorul de stat și privat, inclusiv comerțul internațional, relații internaționale, și de securitate. Managementul conflictelor, analiza politicii externe, guvernare, educație, și de lucru non-profit sunt alte cariere care absolvenții se pot găsi interesant. Absolvenții pot găsi, de asemenea, de succes în calitate de consultanți privați, antreprenori, și consilieri politici.

Programe de Diplomație pot fi extrem de competitiv, de aceea este important pentru ca elevii să se aplice cât mai curând lor. Căutare pentru programul de mai jos și de contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.