Keystone logo

8 MA Programe în Studii de arhitectură Dezvoltare urbană 2024

Filtre

Filtre

 • MA
 • Studii de arhitectură
 • Dezvoltare urbană
Domenii de studiu
 • Studii de arhitectură (8)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  MA Programe în Studii de arhitectură Dezvoltare urbană

  Un Master of Arts (MA) gradul este un pic diferit de Master of Science (MS) de studii bazate pe subiect și, uneori, durata programelor. Programele de masterat acoperă de obicei subiecte cum ar fi istoria, umaniste, literatură și filozofie. Cele mai multe ori, aceste titluri sunt căutate ca un program de studii postuniversitare și după obținut o diplomă de licență.

  Ce este un master în dezvoltare urbană? Creștere urbană influențează în mod constant lumea modernă. Cu noile medii fizice și sociale, există noi probleme și oportunități. Acele persoane care aleg să studieze în acest program ia timp pentru a explora modele de evoluție, politici urbane, Etica implicate în crearea acestor politici și organizarea comunităților. Pot exista unele se concentreze pe teme cum ar fi regenerarea arhitectural sau cercetare de teren internațional.

  Elevii se bucură de obicei, un număr de hands-on experiențe de formare și de cercetare.Ei au acces la profesioniști în instructorilor de teren și de experți. Participanții la Programul poate petrece timp finisare o zonă îngustă de specializare sau ar putea avea oportunități de a câștiga experiență practică.

  Costurile de participare într-un program de dezvoltare urbană poate varia de la o școală la alta. Acest lucru este valabil mai ales de școli care se află într-un număr de țări diferite. Pentru informații specifice, viitorii studenți trebuie să contacteze școlile individuale.

  După absolvire, persoanele care au absolvit cu succes programul poate arata pentru poziții ca specialiști în analiza politicilor sau pot lucra pentru a dezvolta noi politici. Absolvenții vor avea abilitățile necesare pentru a deveni lideri eficiente în domeniul dezvoltării de politici urbane și organizare comunitară. Acestea pot lucra cu agentiile sau grupuri de reflecție, cu obiectivul de a aduce reabilitare sau de dezvoltare durabilă a comunităților.

  Dacă ați dorit vreodată să se implice în a face schimbari pozitive care afectează comunitățile, apoi să ia o privire la lista de program pentru a vedea ce este disponibil. Foloseste formularul de plumb pentru a contacta școlile speciale. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.