Keystone logo

9 MA Programe în Design durabil 2024

Filtre

Filtre

 • MA
 • Studii de sustenabilitate
 • Design durabil
Domenii de studiu
 • Studii de sustenabilitate (9)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

   MA Programe în Design durabil

   Câștigarea unui Master of Arts durează de obicei doi ani pentru a finaliza și oferă un studiu mai intensiv al unui subiect în domeniile artelor, științelor sociale sau umaniste. Mulți studenți aleg să urmeze o diplomă avansată pentru a-și asigura o carieră mai plătitoare.

   Ce este un MA în design durabil? Designul durabil este studiul arhitecturii și al tehnicilor de construcție care promovează eficiența mediului. Câteodată numită "clădire verde", acest domeniu de studiu educă elevii cu privire la impactul asupra mediului al proiectelor de construcție și urmărește să economisească energie, apă și materiale în timpul construcției. Cursurile de acest tip pot include proiectarea, managementul construcțiilor, istoria arhitecturii, materialele regenerabile și întreținerea ecologică.

   Elevii din domeniul designului durabil pot învăța o multitudine de abilități care pot contribui la relațiile personale și profesionale. În acest domeniu, elevii pot dobândi abilități puternice de conducere și pot deveni comunicatori eficienți. Mulți studenți dobândesc abilități creative de rezolvare a problemelor, iar aceste trăsături sunt aplicabile în numeroase industrii.

   Durata programului de studii, tipul de școală și localizarea instituției poate influența costul obținerii unui masterat. Cea mai bună modalitate de a determina costul total al obținerii unei diplome este cercetarea individuală a școlilor și compararea rezultatelor.

   Carierele în domeniul designului durabil pot fi numeroase, deoarece urgența pentru responsabilitatea față de mediu crește, iar studenții care dețin o diplomă de licență pot aplica adesea mai multe funcții de conducere decât studenții cu diplomă de licență. Multe firme profesionale de peisaj și design caută profesioniști educați în proiectarea durabilă pentru posturi precum designeri, manageri de proiect, inspectori și manageri de aprovizionare. Alte cariere se regăsesc în afaceri, energie, tehnologie și educație.

   Există mii de universități și alte instituții de învățământ din întreaga lume care oferă diplome de masterat. Multe dintre aceste programe oferă, de asemenea, opțiuni de curs online și part-time pentru a găzdui o varietate de studenți. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.