Keystone logo

12 MA Programe în Design de produs 2024

Filtre

Filtre

 • MA
 • Studii de design
 • Design de produs
Domenii de studiu
 • Studii de design (12)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

   MA Programe în Design de produs

   Master of Arts în Design de Produs este un grad absolvent de nivel, care se concentrează pe două aspecte artistice și tehnice ale design de produs. Profesioniști au, deseori, acest grad să-și extindă cunoștințele lor practice de proiectare și producție.

   Mulți oameni luând în considerare acest curs de studiu vrei să știi, ceea ce este un master în design de produs? Acest grad pregătește profesioniști pentru a supraveghea sau lucra prin procesul de proiectare și de producție complet, de la cercetare de utilizator și modele inițiale de producție și comercializare. Candidați Gradul de obicei, afla despre teoria design, management de producție, și diverse considerente comerciale și financiare, care sunt asociate cu producerea si design. Unele programe permite candidaților gradul de a se concentra pe specializări, cum ar fi design industrial.

   Urmărirea un master în design de produs poate pregăti specialiști de proiectare pentru conducere în domeniile lor.Manageri de proiect, manageri de brand, și multe alte profesioniști de design poate îmbunătăți probabilitatea lor de avansare de a câștiga o diplomă de master.

   Prețul de un Master of Arts diferă între instituțiile de învățământ. Regiune, structura curs, și de școlarizare de bază și taxele pot contribui la extrem de diferite costurilor finale de la fiecare universitate. Oamenii care se gândesc urmăresc un grad avansat ar trebui să asigurați-vă că pentru a lua în considerare toate opțiunile și alege una se poate finanța în mod realist.

   Un profesionist care are un fundal tehnic și deține un master în design de produs va fi calificat pentru o poziție superioară de conducere la o companie de design, supravegherea domenii precum producție, comercializare, sau dezvoltarea de noi produse. Acest grad pregătește, de asemenea, oameni pentru a lucra în calitate de consultanți și oferă consultanță în diverse stadii de proiectare.

   Multe universități oferă acum Master of Arts programe de gradul care pot fi completate în întregime on-line. Programe de învățământ la distanță se poate face mai ușor pentru oameni peste tot în lume pentru a avea acces la învățământul superior. Finalizarea un grad avansat on-line poate reduce, de asemenea, cheltuielile pentru învățământ, cum ar fi costurile de trai. Este ușor de a explora opțiunile și chiar vă înscrieți pentru un curs de astăzi. Căutare pentru programul de mai jos și de contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.