Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 8 Masterate în Arte (MA) în Design de interacțiune 2023

8 MA Programe în Design de interacțiune 2023

overview

Master of Arts în design de interacțiune este un grad avansat care pot ajuta profesionistii din domeniul de proiectare a intra în domeniul inmugurire a tehnologiei informației și design de tehnologie de divertisment. Profesioniștii care lucrează în acest domeniu dobândesc cunoștințe pentru a îmbunătăți interacțiunea umană și digitale.

Exact ceea ce este un master în design de interacțiune? Acest grad se concentrează pe modul în care interacțiunile utilizatorilor influente de design cu dispozitive și programe în domeniul tehnologiei informației, cum ar fi telefoanele mobile si software de calculator. Candidați Gradul afla mai multe despre principii generale de proiectare și mijloace de a crea o tehnologie care este intuitiv și util. Cursuri Gradul se concentrează adesea pe teoriile specifice și tehnici care se referă la producerea de informații sau divertisment tehnologie, cum ar fi software, jocuri, aplicații și servicii on-line.

Persoanele care dețin un master în design de interacțiune poate urmeze o carieră într-un domeniu în creștere și profitabilă. Cursuri de gradul oferă absolvenților un avantaj în tehnologie înțelegere, precum și elementul uman care determină dacă un produs interactiv va prinde pe.

Costul de a câștiga un master în design de interacțiune depinde de instituție. Costurile pot varia în funcție de regiune, taxele de școlarizare și, și structura program de grad. Oricine este interesat în urmărirea acest grad ar trebui să asigurați-vă că pentru a înțelege costul financiar complet și compara prețul final de mai multe programe.

Acest grad poate ajuta profesionistii găsi de lucru ca designeri, consultanți de proiectare, precum și software-ul sau dezvoltatori web. În funcție de nivelul educațional și profesional, unele persoane pot urmări, de asemenea, locul de muncă în domenii conexe, cum ar fi design grafic, inginerie software, și de dezvoltare a produsului.

&nbsp

Un număr de universități oferă Master of Arts în design de interacțiune ca o măsură care poate fi completat la distanță, prin cursuri on-line. Persoanele cu programe de ocupat sau resurse financiare limitate găsi de multe ori că o educație on-line oferă o alternativă convenabilă și accesibilă pentru un program de grad mai tradițional. Nu e nici un motiv pentru a amâna învăța mai multe despre opțiunile educaționale. Căutare pentru programul de mai jos și de contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

read_more

filters

 • MA
 • Studii de design
 • Design de interacțiune
fields_of_study
 • Studii de design (8)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format