Keystone logo

7 MA Programe în Studii de artă Arte frumoase Desen 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Studii de artă
  • Arte frumoase
  • Desen
Domenii de studiu
  • Studii de artă (7)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MA Programe în Studii de artă Arte frumoase Desen

Există o concepție greșită comună că desenul este doar un hobby. De fapt, desen se poate face într-o carieră de succes, mai ales în cazul în care persoana desfășoară această cale de carieră decide să continue educația lui sau a ei cu un Master of Arts (MA), program. Cursurile din acest program sunt destinate studenților, cu o dorinta de a explora practica de desen și îmbunătăți abilitățile sale în ambarcațiune.

Ce este un MA in desen? Acest program se concentrează pe comunicarea de idei, procese și trans-disciplinare de idei la un client, public sau utilizator. În esență, clasele sunt concepute pentru a promova desen pentru un scop și pentru a face o carieră în industria de exemplificare. Elevii vor explora strategii și modalități de a defini o metodologie desen și descoperi un proces de a articula o idee sau de vedere personal. Cursurile pot stimula, de asemenea, legături între practicile divergente și subiecte, prin desen, inclusiv cartografie, scris, design, arhitectura, arta si performanta.

Programul se poate lauda multe beneficii pentru absolvenți, inclusiv cunoștințe în comunicare artistică, rezolvarea problemelor creative și capacitatea de a explora în mod activ limitele ilustrații. Elevii pot avea, de asemenea abilitatea de a discuta scop un desen și potențialul său valută.

Fiecare AM va varia în costurile de înregistrare, în funcție de instituție și care se află școala. Pentru taxele specifice, viitorii studenți trebuie să contactați școala direct pentru a afla mai multe informații despre programul și pentru a afla dacă aceasta este cea mai potrivită pentru scopurile sale de carieră.

În lumea de astăzi 's, câștigând un învățământ superior este aproape esențială pentru găsirea și păstrarea unei cariere de succes și bine plătite. Absolvenții care castiga stăpânul lor 's se pot găsi în cerere mare pentru mai multe poziții în cadrul sectorului de artă, în special în ilustratori.Ei pot obține înțelegerea și abilitățile suficient pentru a trece la practica desen ca un mijloc de a gândi, de comunicare și cercetare reflectorizante.

Cu cursuri oferite atât pe un part-time și full-time, precum si cursuri on-line oferite la majoritatea instituțiilor, elevii au o multime de flexibilitate în a câștiga un învățământ superior. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.