Keystone logo

5 MA Programe în Științe sociale Relații internaționale Cooperare internațională 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Științe sociale
  • Relații internaționale
  • Cooperare internațională
Domenii de studiu
  • Științe sociale (5)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MA Programe în Științe sociale Relații internaționale Cooperare internațională

Un maestru grad 's oferă o educație mai avansată într-un anumit domeniu. Grade MA sunt de obicei oferite în umaniste, artele liberale, și științele sociale. Ele pot fi un grad terminal care reușește unul sau doi ani pentru a finaliza sau pot fi utilizate ca un pas spre un doctorat.

Ce este un master în cooperarea internațională? Un maestru 's diplomă în cooperarea internațională oferă studenților cu educația și aptitudinile necesare pentru a proiecta soluții la multe dintre provocările majore cu care se confruntă societățile în curs de dezvoltare din globalizarea tot mai mare a lumii. Acesta va acoperi problemele implicate în evenimentele politice, economice și sociale din țările subdezvoltate, care poate provoca relații dificile între țări. De asemenea, ajută elevii să învețe să creeze soluții eficiente care lucrează cu agenți atât guvernamentali și non-guvernamentale, în special pentru a închide orice lacune care ar putea împiedica o relație de lucru de succes.

Un grad avansat în cooperarea internațională se va dezvolta abilitățile necesare pentru a nu crea teorii, ci și de a le converti la o practică de succes. În plus, acesta oferă multe deprinderi de viață esențiale care pot fi aplicate într-o varietate de situații, inclusiv rezolvarea problemelor, gândirea critică, rezolvarea conflictelor, și de comunicare.

Prețul de o diplomă de master 's se pot schimba dramatic de la instituție la instituție. Elevii interesați vor trebui să contacteze direct potențialilor programe pentru a afla costul.

Absolvenții care dețin un grad avansat în cooperarea internațională vor avea competențele necesare pentru a lucra în guvern sau non-guvernamentale agenții care lucrează în dezvoltarea internațională. Locuri de muncă comune includ lucrează în birouri Affair străine, lucrează ca un consultant pentru o organizație care lucrează în dezvoltare sau ajutor internațional, precum și de lucru cu o agenție a Organizației Națiunilor Unite.Cu un grad avansat, absolvenți pot asigura de obicei o funcție de conducere în cadrul acestor organizații.

Există multe universități oferă un masterat în cooperare internațională în întreaga lume. Pentru a găsi cea mai potrivită pentru interesele tale, obiectivele de carieră, și situația unic, puteți căuta baza noastră de date extinse. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.