Keystone logo

3 MA Programe în Studii de afaceri Consultanță 2024

Filtre

Filtre

 • MA
 • Studii de afaceri
 • Consultanță
Domenii de studiu
 • Studii de afaceri (3)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  MA Programe în Studii de afaceri Consultanță

  O MA (Master of Arts) este un grad care este câștigat după terminarea studii universitare de licență. Unii studenți sunt participanți full-time, în timp ce altele participa la part-time în timp ce lucrează în domeniul ales. Lungimi de program poate varia de la unu la trei ani, în funcție de subiect.

  Ce este un MA in consultanta? Acest program oferă studenților o fundație solidă într-o gamă largă de abilități de consultanță și management. Multe programe de ajutor pentru a pregăti studenții pentru o carieră de afaceri international, în scopul de a le oferi un avantaj competitiv. Studenții învață cum să folosească cunoștințele lor și de a aplica tehnici de învățat să acționeze decisiv și rapid în situații de afaceri. Unele programe folosesc studii de caz bazate pe probleme companie de real pentru a ajuta elevii să învețe abilități reale.

  Absolvenți cu un grad avansat de consultanta au un avantaj atunci când începe o carieră în profesiile de consultanță și management al afacerilor.Elevii învață abilități de comunicare îmbunătățită, expertiza afaceri la nivel mondial, și experiență interculturală și de înțelegere. Acest lucru ajută pentru a le face candidați adecvați după absolvire.

  Există o serie de factori implicați, cu castiguri un grad de consultanță. O varietate de instituții internaționale oferă programul, astfel încât locația școlii este un factor de mare. Durata programului și alte taxe asociate vor diferi, de asemenea, de la școală la școală. Se recomandă să contactați școlile vă sunt interesați în a afla ce taxele de școlarizare și specifice să se aștepte.

  Există o serie de cariere disponibile pentru cei cu o diplomă de master în consultanță. Oportunitățile vor varia în funcție de experiența profesională a absolvent. Angajatorii pot include întreprinderi, industrii, și guvernele naționale și locale. Absolvenți cu o dorință antreprenorială poate alege, de asemenea să lucreze pentru ei înșiși și contracta la diferite companii.Există multe oportunități internaționale disponibile într-o varietate de industrii.

  Folosind baza de date on-line, de căutare pentru programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.