Keystone logo

65 MA Programe în Științe sociale Muncă socială Consiliere 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Științe sociale
  • Muncă socială
  • Consiliere
Domenii de studiu
  • Științe sociale (65)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MA Programe în Științe sociale Muncă socială Consiliere

Asigurarea un masterat în Consiliere este o opțiune excelentă pentru studenții care au obținut succes o diplomă de licență în psihologie sau un domeniu similar. Un grad de Master of Arts în Consiliere este un mod ideal de a spori oportunitățile de carieră în această industrie extrem de competitivă, și este de o importanță deosebită pentru cei interesati de a trece la stabilirea carieră în domeniile de sanatate academice sau mentale.

Doar ceea ce este un MA în consiliere? Acest grad profesional de studii postuniversitare pregătește studenții pentru a stabili o practică profesională de succes ca un consilier sau psiholog într-o varietate larga de setari, inclusiv, dar fără a se limita la, școli, organizații comunitare, clinici de sănătate mintală și programe de asistență angajaților. Cele mai MA în consilierea studenților urmări, de asemenea, un anumit specialitate, cum ar fi consilierea maritală, tineri sau consiliere școlară, consiliere in cariera sau orice număr de alte căi de carieră specifice.

Studenții care câștigă cu succes un master în consiliere sunt în general capabili de a comanda salarii mai mari decât cele cu grade mai mici, și pot aplica pentru un sortiment larg de poziții.

Costurile de Masters de Arte de grade variază în funcție substanțial pe o serie de factori, printre care durata programului, prestigiul școlii și în cazul în care, geografic, un program este luată.

Cei care termina cu succes un master în programul de consiliere sunt foarte potrivite pentru a lucra într-o mare varietate de poziții, și sunt susceptibile de a găsi locuri de muncă în calitate de consilieri școlari, consilieri de sănătate mintală, căsătorie și familie consilieri, consilieri de carieră sau de consilieri de abuz de droguri. Licențiere pentru aceste poziții variază în funcție de regiunea geografică, astfel încât studenții interesați în aceste căi de carieră ar trebui să efectueze o analiză aprofundată a reglementărilor de licențiere care există în zona lor special.

&nbsp

Pentru a afla mai multe despre diversele oportunități educaționale existente pentru obținerea unui masterat în Consiliere, explora directorul nostru extins de programe de consiliere și de masterat aferente disponibile în întreaga lume. Nu pierdeți un alt moment într-o carieră nesatisfăcătoare sau nesatisfacator. Nu te mai simplu gândesc la ceea ce este acolo, și în loc să înceapă urmărirea spre un viitor mai bun. Căutare pentru programul de mai jos și de contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.