Keystone logo

17 MA Programe în Jurnalism și comunicare în masă Comunicații Comunicare internațională 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Jurnalism și comunicare în masă
  • Comunicații
  • Comunicare internațională
Domenii de studiu
  • Jurnalism și comunicare în masă (17)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MA Programe în Jurnalism și comunicare în masă Comunicații Comunicare internațională

Avându-și rădăcinile în domeniul științelor umaniste este un grad post-universitare numit un Master of Arts (MA), gradul de. Elevii se concentreze pe artele plastice, filozofia și științele sociale, atunci când urmăresc un asemenea grad. Cu cunoștințele lor extinse, ei sunt capabili să își atingă obiectivele în care se referă la cariera lor actuale sau viitoare.

Ce este un Master în Comunicare Internațională? Acest grad de lucrări spre o înțelegere a tot extinderea-peisajul multi-cultural de interacțiune la nivel mondial în politică, marketing și relații internaționale. Ca Europa, Asia, America de Nord și de Sud, și economiile africane extinde relațiile lor cu una de alta, este nevoie de o analiză în profunzime și strategii eficiente pentru promovarea comunicării de succes între culturi. O MA încurajează gândirea critică pe practica cultural contemporan, și competențe în crearea și menținerea de proiecte culturale.Programul va include de multe ori o combinație de teorie și activități practice.

Un master în Comunicare Internațională echipează studenților cu o înțelegere funcțională de o varietate de elemente în mass-media la nivel global și regional în evoluție. În mediul de astăzi, este important să se facă distincția modul in care diferite culturi sunt angajarea de forțe, cum ar fi mass-media sociale și de cenzură. Există implicații de comunicare pentru comerț, politică, de sănătate, și de relații publice. O MA poate fi un pas spre echipa de conducere în afaceri, sau spre continuarea cercetărilor și o diplomă de doctorat.

Costul de o diplomă de master pot varia de la instituție la instituție, și de la țară la țară. Pentru a afla despre taxele de înregistrare un anumit program și cerințele de școlarizare, cel mai bine este să contactați școala direct.

O diplomă de master în Comunicare Internațională deschide posibilități de carieră într-o gamă de mass-media. Gradul pregătește o pentru o poziție în cadrul serviciilor de presă, de radiodifuziune, servicii de informare, publicitate, arte administrare, relații publice, și de cercetare. Educația și de politici publice sunt, de asemenea, domenii care beneficiază de un fond în comunicarea internațională. Piețele în plină dezvoltare pot oferi mai multe oportunități pentru cei absolvenți cu un puternic sentiment de complexitatea diversității la nivel mondial.

Dacă sunteți interesat de acest domeniu de studii avansate, nu există nici un motiv să aștepte. Există mai multe instituții care poti sa te uiti in, în scopul de a găsi ceea ce va funcționa cel mai bine pentru situația dumneavoastră. Explorați baza noastră de date extinsă de o varietate de programe internaționale. Căutare pentru programul de mai jos și de contact direct la biroul de admitere și școala de alegere prin completarea formularului de plumb.