Keystone logo

2 MA Programe în Studii privind sportul și exercițiile fizice Comunicare în sport 2024

Filtre

Filtre

 • MA
 • Studii privind sportul și exercițiile fizice
 • Comunicare în sport
Domenii de studiu
 • Studii privind sportul și exercițiile fizice (2)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  MA Programe în Studii privind sportul și exercițiile fizice Comunicare în sport

  Un Master of Arts este un tip de opțiune intensivă de studiu pentru studenții interesați în urmărirea carierei în științele sociale sau umaniste. Absolvenții acestor programe sunt adesea pregătiți pentru programe viitoare de doctorat și posturi de conducere.

  Ce este un master în comunicare sportivă? Comunicarea în domeniul sportului este un domeniu relativ nou de studiu referitor la interesul public în mass-media sportive și divertisment. Acest tip de program de gradul este conceput pentru a dota studenții cu un background profund, interdisciplinar în mass-media sportive, de radiodifuziune, jurnalism și analiză. Cursurile dintr-un astfel de program pot include relații publice, publicitate sportivă, management social media, etică în jurnalism și fotojurnalism.

  Un student cu o diplomă de master în Comunicarea Sport poate învăța să fie un comunicator puternic indiferent de industria în care poate intra. Acești studenți au, de asemenea, tendința de a avea mari abilități de cercetare și analitice care le pot ajuta să-și atingă obiectivele personale și să se dezvolte în aproape orice carieră viitoare.

  Costul obținerii unui masterat poate varia în funcție de factori cum ar fi tipul de colegiu sau universitate, tipul de program de studii și durata cursurilor necesare. Elevii ar trebui să studieze costul diferitelor universități prin contactarea biroului de admitere.

  Comunicarea în domeniul comunicării este un domeniu cu creștere rapidă, cu potențial pentru numeroase locuri de muncă care acoperă o mare varietate de industrii. Cea mai obișnuită industrie este radiodifuziunea, iar absolvenții pot considera cariere ca și reporteri de sport, reporteri și corespondenți. Printre alte oportunități se numără lucrul în presa tradițională sau mass-media online cum ar fi scriitori sportivi, reporteri, agenți de publicitate și manageri social media. Absolvenții cu un master în comunicare sportivă au intrat, de asemenea, cariere legate în mass-media de difuzare și jurnalism.

  Există numeroase colegii și universități pe plan internațional care oferă un masterat în comunicarea sportivă. Multe școli oferă opțiuni cu jumătate de normă și cursuri online, pentru a ajuta studenții să găzduiască programe de lucru complicate. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.