Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 8 Masterate în Arte (MA) în Arte liberale 2024

8 MA Programe în Arte liberale 2024

Prezentare generală

Primul nivel de studii postuniversitare, Master of Arts (MA), urmează licența de licență la nivel de licență. Masteratul este acordat celor care studiază subiecte din științele umaniste și sociale.

Ce este un master în artele liberale? Acest program este destinat celor care caută studii interdisciplinare în cadrul artelor liberale care își îndeplinesc obiectivele personale și profesionale. Deoarece acest domeniu este larg, adesea studentul trebuie să decidă cursul de studiu. Scopurile artelor liberale sunt destinate celor care caută să crească atât adâncimea cât și gama lor de cunoștințe. Este posibil să existe un accent în cadrul gradului, cu cerințele ca un anumit număr de ore de credit să fie aplicate unei singure discipline și cursuri de bază în educație, metode de cercetare, etică sau retorică.

MA în arte liberale ajută la ascuțirea abilităților de gândire critică și abilitățile de rezolvare a problemelor. Competențele de comunicare, în special vorbirea publică și scrisul, sunt, de asemenea, îmbunătățite. Aceste aptitudini se aplică unei game largi de cariere și situații de viață.

Costurile pentru aceste programe vor diferi, în funcție de tipul de școală ales, de locul în care se află și de timpul necesar pentru finalizarea cursurilor. Majoritatea programelor durează între un an și doi ani. Studenții potențiali trebuie să contacteze școlile care îi interesează pentru mai multe informații.

Opțiunile de carieră pentru absolvenții cu master în Arte Liberale sunt excelente pentru profesori, în special pentru specialiști în literatură, istorie, știință și filosofie. Există o serie de poziții de învățământ, de la școli primare până la școli secundare și colegii comunitare. Datorită dimensiunii învățării oferite, absolvenții care avansează în continuare în educație își găsesc adesea roluri în calitate de avocați, medici, asistente medicale și lideri de afaceri.

Master în programe de arte liberale sunt disponibile online și în campusuri universitare din întreaga lume. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

 • MA
 • Studii generale
 • Arte liberale
Domenii de studiu
 • Studii generale (8)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu