Keystone logo

70 MA Programe în Studii de artă Arte frumoase 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Studii de artă
  • Arte frumoase
Domenii de studiu
  • Studii de artă (70)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MA Programe în Studii de artă Arte frumoase

Persoanele care doresc să urmeze studii de artă la nivel de master poate obține MA în Arte Frumoase, prin programe din întreaga lume. Cu acest grad avansat, absolvenții pot folosi talentele lor creative pentru a extinde oportunitățile de angajare.

Ești o persoană artistic-înclinat, care a considerat a obține un grad mai avansat? Poate v-ați întrebat, "Ce este un Master în Arte Plastice?" Acesta este un grad absolvent de nivel în domeniul artelor, cu specific se concentrează în domenii cum ar fi scrierea creativa, film, artele spectacolului, fotografie, și arte vizuale. Unele concentrații sunt defalcate chiar mai departe. De exemplu, elevii de scriere creativă poate concentra pe ficțiune, poezie, sau non-ficțiune, și artiști vizuali pot lucra în mod special în desen, pictură, sculptură, fotografie, sau colaj. Elevii practica tehnici lor, precum și cunoștințe academice câștig în teorie, mișcările de artă, și istorie.

În plus față de rafinare ambarcațiune cuiva prin educație avansată, o diplomă de master își deschide porțile în termeni de oportunități de carieră. De exemplu, absolvenții cu AM-urile pot preda cursuri la colegii comunitare sau școli de artă. Având această certificare permite, de asemenea, persoanele care urmează să fie respectate în comunitățile lor de artă ca de grade la nivel de absolvent demonstra expertiza.

Taxele pentru a acoperi taxele de școlarizare și de înregistrare pentru un master în Arte Frumoase variază, în funcție de faptul dacă un elev de studii în străinătate într-o țară străină, stă mai aproape de casa, ia cursuri on-line, sau se înscrie într-un program în-persoană. Este înțelept să contactați școala dorită pentru a afla despre structurile de taxe pentru anul școlar curent.

Tipul de carieră se poate aștepta cu un master în Arte Frumoase vor varia în funcție de focalizare elevului.De exemplu, scriitori creative pot găsi de lucru în calitate de instructori colegiu comunitate, instructori de colegiu privat, scriitori independenți, și editori. Cei care se concentrează pe una dintre celelalte genuri pot deveni artiști-în-rezidență, curatori de muzee, cineasti, fotografi, sau instructori. Acestea sunt doar câteva dintre opțiunile disponibile pentru persoanele fizice care dețin o diplomă de master de prestigiu într-una din artele.

Dacă doriți să luați talentul artistic și pasiunea la pasul următor, obținerea unui grad absolvent poate ajuta să faci doar asta. Căutați programul de mai jos și în contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.