Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 14 Masterate în Arte  (MA) în Arte creative 2023

14 MA Programe în Arte creative 2023

Prezentare generală

Un Master of Arts este un grad avansat care de obicei oferă instruire specializată pe un subiect de interes. Acesta poate pregăti studenții pentru poziții de responsabilitate mai mare în cadrul unei organizații și este adesea necesar pentru poziții de predare.

Ce este un MA în Arte Creative? În mod obișnuit, într-un program de masterat, un student alege o zonă de concentrare. Printre exemple se numără tipărirea, ceramica, desenul, pictura, sculptura și designul grafic. Există chiar și unele programe extrem de specializate, cum ar fi lucrarea de sticlă. Cursurile pot include cursuri în istoria artei, critica de artă și afacerea artei. Majoritatea programelor necesită o clasă de studiouri, unde elevii își creează piesele de artă, precum și o teză finală care prezintă lucrările elevului.

Există multe abilități de viață pe care elevii le pot învăța prin studierea unui master în artele creative, cum ar fi gândirea critică și abilitățile organizaționale, care pot contribui la avansarea oricărei cariere. De obicei, aceștia dobândesc și abilități tari, inclusiv design tehnic și manipularea materialelor.

Există atât de multe opțiuni de program pentru o diplomă de masterat în artele creative, încât cheltuielile variază foarte mult. Durata programului, instituția care acordă gradul și aria de concentrare toate afectează costul. Considerația și compararea cu atenție a programelor sunt esențiale pentru găsirea școlii potrivite.

Multe căi de carieră captivante așteaptă absolventul recent înmatriculat în Arte Creative. Posibilele căi de carieră în sectorul privat includ consultant de artă, proprietar de galerie sau supraveghetor, animator de film sau sculptor, profesor de artă, supervizor de turnătorie și preparator de expoziții. Există, de asemenea, cariere potențiale în domeniul artelor grafice, ilustrațiilor și artelor comerciale. Unii artiști devin artiști de expoziție de succes și își pun munca în spectacole unde sunt achiziționate de galerii sau muzee.

Există multe opțiuni minunate în întreaga lume pentru a lua Master of Arts în clasele de Arte Creative, inclusiv full-time, part-time și online. Pentru informații suplimentare, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • MA
  • Studii de artă
  • Arte creative
Domenii de studiu
  • Studii de artă (14)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu