Keystone logo

260 MA Programe în Arta spectacolului 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Arta spectacolului
Domenii de studiu
  • Arta spectacolului (260)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MA Programe în Arta spectacolului

Fiind de succes în industria de locuri de muncă de astăzi începe să ia mai mult de o diplomă de licență. Absolvenții au descoperit că câștiga Maestrul lor de Arte ele pot duce la locuri de muncă au visat doar de, precum și oportunități de a lucra în industriile din întreaga lume.

Un Maestru populară of Arts grad este în Performing Arts. Mulți studenți potențiali, cum ar fi tu, poate va intrebati ce este un master în artele spectacolului? Simplu spus, aceasta este o măsură a câștigat ca un postuniversitare, care cuprinde domeniile de dans, teatru, muzică, și de film. Cursuri luate pentru a câștiga acest grad se numără activitatea din clasă și de formare în dans, actorie, costum și scenografie, performanță vocală, și scris scenariul. Clasele care acționează variază de la antrenament teatru de film care acționează, în timp ce clasele de script-ul poate varia de la a crea propria dvs. de a analiza alte piese.

Câștigul salarial dvs. de Master în Artele spectacolului poate fi foarte util în impulsionarea cariera ta. Instruirea va primi vă va pregăti pentru diverse oportunități de locuri de muncă și vă va oferi un fond bogat de cunoștințe și acreditări. Dacă sunteți în căutarea pentru a lucra în industria de teatru sau de film, acest grad vă poate ajuta rețea, să construiască relații profesionale și să vă conducă spre lucru într-un domeniu creativ și inovator.

Costul de participarea la cursuri pentru a câștiga acest grad se va schimba în funcție de ceea ce scoala pe care o alegeți. Orice, de la locatie la numărul de credite va afecta prețul. Pentru a avea o înțelegere clară a costurilor de școlarizare, cel mai bine este să contactați școala pe care doriți să participați.

După ce ați primit MA în Performing Arts va fi capabil de a găsi de lucru în industria de muzica, film, teatru, dans și.Puteți găsi singur director la o companie de teatru local sau care acționează pe scena. Puteți lucra, de asemenea, ca un regizor de film, televiziune sau piese de teatru, precum și a preda elevilor de orice vârstă, la nivel local colegii, școli sau tabere de vară.

&nbsp

Dacă sunteți interesat în urmărirea acest grad, puteți căuta pentru programul de mai jos și să contactați direct biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.