Keystone logo

5 MA Programe în Studii de arhitectură Arhitectură de interior 2024

Filtre

Filtre

 • MA
 • Studii de arhitectură
 • Arhitectură de interior
Domenii de studiu
 • Studii de arhitectură (5)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  MA Programe în Studii de arhitectură Arhitectură de interior

  Elevii de arte plastice, științe sociale sau umaniste decid de multe ori să obțină o diplomă de Master of Arts după absolvirea programului de licență. Diploma de studii postuniversitare permite persoanelor fizice să continue să obțină diploma de doctorat sau să găsească mai multe oportunități de carieră în domeniul lor ales.

  Ce este un MA în arhitectura de interior? Obținerea unui masterat în arhitectura interioară implică învățarea despre o mare varietate de teorii de design și arhitectură. Curriculumul de bază cuprinde proiectarea și analiza, programarea și interacțiunea socială și spațială umană. Planificarea spațială și observarea sitului sunt, de asemenea, comune. Unele instituții de învățământ îi învață pe elevi despre utilizarea culorilor și a materialelor, metodele de construcție a interiorului, codurile și reglementările, mobilierul și sistemele și componentele clădirilor. Practicile de afaceri profesionale sunt, de asemenea, un curs comun.

  Oamenii care obțin un Master of Arts în arhitectura de interior dezvoltă deseori o varietate largă de competențe. Ei pot învăța abilitățile de comunicare și de ascultare necesare pentru a înțelege ce are nevoie clientul și, de obicei, învață să folosească propria lor imaginație și creativitate pentru a face ca cererile clientului să funcționeze în spațiul oferit. Alte competențe învățate includ de obicei organizarea și flexibilitatea.

  Elevii plătesc diferite cursuri pentru obținerea unui grad în arhitectura interioară. Unele școli plătesc mai mult decât altele, iar prețurile pentru învățământ variază în general de la o țară la alta. Bursele, subvențiile și durata programului trebuie, de asemenea, luate în considerare.

  Obținerea unui masterat în arhitectura interioară poate deschide ușa mai multor căi de carieră. Absolvenții programului ar putea decide să lucreze ca designer de interior sau merchandiser vizual. Alții ar putea găsi căile lor conducând la proiectarea exponatelor sau seturilor pentru televiziune și film. Unii absolvenți pot decide să își folosească cunoștințele prin a deveni designeri de textile, designeri de mobilier sau stilisti de interior. Proprietarii de case, proprietarii de afaceri, fotografi și mulți alți oameni găsesc nevoia de a renova camere, ceea ce înseamnă că absolvenții ar putea să se găsească în orice număr de industrii.

  Fie prin internet, fie într-una din sutele de colegii din întreaga lume, elevii au multe opțiuni în ceea ce privește studiul. Pentru a începe, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.