Keystone logo

19 MA Programe în Studii umaniste Arheologie 2024

Filtre

Filtre

 • MA
 • Studii umaniste
 • Arheologie
Domenii de studiu
 • Studii umaniste (19)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  MA Programe în Studii umaniste Arheologie

  O diplomă de Master of Arts în arheologie pot fi adecvate pentru studenții post-bacalaureat care caută o carieră în cercetare practică sau teren arheologice. Un program de Master permite studentului o înțelegere mai profundă a istoriei umane prin studiul de materialele pe care civilizatiile antice au lasat in urma.

  Ce este un MA în Arheologie? Un MA în arheologie educă elevul pentru hands-on de muncă arheologic, inclusiv recuperare, manipulare, și interpretarea artefacte din domeniu. Studentul va primi, de asemenea, de instruire într-un domeniu cognitiv legat, cum ar fi antropologia, istoria sau istoria artei. Mulți studenți aleg să se specializeze într-o anumită perioadă de timp sau zonă geografică. Multe școli oferă diferite tipuri de programe de masterat în arheologie, care pot include Geoarheologie, Arheologic de management al patrimoniului, Artă Comparată și Arheologie și multe altele.

  Prin avansarea educația lor în arheologie la nivelul AM, elevii vor dobândi atât cunoștințe practice și cunoștințele teoretice în domeniu. Acest grad poate fi ideal pentru cineva care nu este gata să se angajeze la planul de domeniul de nivel de absolvent tradițional de a obține un doctorat Dacă acesta este cazul, gradul de MA poate fi folosit ca o piatra de temelie pentru un doctor mai târziu în cariera studentului; sau poate deveni o parte valoroasă a nivelul de educație al unui individ care alege să se specializeze într-un domeniu legat.

  Costul de realizare a unui masterat variază în funcție pe scară largă pe instituție academică, localizare, și lungime de program. Elevii vor dori să ia timp pentru a face unele comparații ale costurilor înainte de a decide pe un program.

  Titularul de un master în arheologie pot avea mai multe căi diferite de carieră de a alege de la.Muzee, agenții guvernamentale și instituții academice sunt exemple de posibile angajatorilor de deținători de grade la nivelul AM. Un titular MA poate fi calificat pentru a deveni un arheolog proiect - care supravegheaza sapaturile, se ocupă de bugetele și scrie propuneri - sau un manager de la o firma de management cultural de cercetare.

  Cursuri on-line permite studenților să studieze pentru MA în arheologie în moduri care completează stilul lor de viata individuale. Ele pot fi de multe ori luate în orice moment și de oriunde. Căutare pentru programul de mai jos și de contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.