Keystone logo

5 MA Programe în Limbi străine Arabă 2024

Filtre

Filtre

 • MA
 • Limbi străine
 • Arabă
Domenii de studiu
 • Limbi străine (5)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  MA Programe în Limbi străine Arabă

  Un Master of Arts este o diplomă universitară avansată, utilizată adesea ca o cursă pentru o licență de licență. Un MA poate să se concentreze asupra domeniilor din domeniul științelor umaniste sau artistice, dar acest lucru poate depinde de universitate.

  Ce este un MA în arabă? Este un grad la nivel de absolvent proiectat pentru a oferi studenților o mai bună înțelegere a culturii și limbii arabe. Cercetătorii pot învăța cum să predea limba sau să folosească limba într-un cadru profesional. Cursurile pentru acest program pot include cultura araba, teoria si metodele lingvistice, lingvistica, literatura araba moderna, metodologia didactica, literatura clasica araba si invatarea limbii arabe ca limba straina. Cursurile pot combina prelegeri, discuții, cercetări și proiecte pentru a ajuta participanții să înțeleagă mai bine araba.

  Acest tip de studiu poate contribui la creșterea aprecierii culturale a unei persoane, ceea ce îi poate ajuta să locuiască și să lucreze într-un mediu internațional. O mai bună comunicare și abilități de gândire critică facilitează participanților să rezolve problemele complexe și să discute cu cei din jurul lor.

  Care este costul unui master în arabă? Nu există o învățătură universală. De fapt, costul poate depinde de școala la care participă și de durata programului. Majoritatea programelor de masterat durează un an sau doi ani.

  Elevii care termină un masterat în programul arabic pot avea multe oportunități de carieră în sectorul de afaceri internațional, cum ar fi un interpret de limbă arabă, un analist arab de investigații juridice și un asistent de program pentru Orientul Mijlociu. Absolvenții pot fi, de asemenea, posibilitatea de a se alătura gradelor de educație ca profesor, profesor de limbă sau traducător. Alți savanți au devenit, în continuare, lucrători sociali, cercetători, specialiști în relații internaționale și editori de subtitrări arabe.

  Studierea arabă la nivel de masterat se poate face oriunde în lume. Nu numai că multe universități oferă un program, dar există și cursuri online. Sunteți gata să aflați mai multe? Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.