Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 33 Masterate în Arte  (MA) în Afaceri internaționale 2023/2024

33 MA Programe în Afaceri internaționale 2023/2024

Prezentare generală

O Masters of Arts (MA) gradul este una dintre cele mai populare optiuni pentru cei care doresc educație absolvent. În mod tradițional, un master se concentrează pe umaniste, stiinte sociale, sau arte plastice, dar există mai multe opțiuni diferite. Un program bun este un MA în Afaceri Internaționale.

Ce este un Master în Afaceri Internaționale? Este o măsură care se concentrează pe modul în care țările interacționează unii cu alții într-o lume globalizată. De multe ori, un curs de studiu va include relații internaționale, diplomație, politică externă, dreptul internațional, sau economie. Uneori, acest grad ar putea necesita, de asemenea, studentul să învețe o limbă străină pentru a se asigura că acestea sunt, de asemenea echipate cu putință să se ocupe de provocările complexe politice ale unei lumi în schimbare.

Există o serie de beneficii pentru a lua un masterat în Afaceri Internaționale. Acest lucru este valabil mai ales într-o piață internațională și tot mai competitivă de locuri de muncă.Cu atât de mulți candidați care aplică, un grad de afaceri internaționale MA este de natură de a face un solicitant de loc de muncă iasă în evidență. În plus, gradul va asigura că un student este bine echipat pentru a gestiona orice loc de muncă s-ar putea obține prin acordarea el sau ea abilitățile și cunoștințele necesare pentru a reuși.

Prețul de un master pot varia. Costurile depind de programe individuale, fiecare student în parte, diferite școli, și în țările în care se află școlile. Este important ca elevii să cerceteze costurile și avantajele de orice școală care consideră astfel încât acestea să poată asigura școala este o alegere bună pentru ei.

Un MA în Afaceri Internaționale deschide tot felul de uși de carieră. Absolvenții pot lucra pentru un guvern sau un serviciu străin, să se implice în diplomație și politica internațională. Alte poziții posibile includ din ce în ce un analist sau manager care lucrează în sfera publică, sau de lucru pentru diverse afaceri internaționale.

&nbsp

Există multe programe de MA diferite disponibile într-o varietate de formate. Dacă doriți pentru a începe căutarea pentru școala din dreapta astăzi, a verifica afară de listare programul nostru pentru un masterat în Afaceri Internaționale. Căutare pentru programul de mai jos și de contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • MA
  • Științe sociale
  • Relații internaționale
  • Afaceri internaționale
Domenii de studiu
  • Științe sociale (33)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu