Keystone logo

30 MA Programe în Studii de afaceri Afaceri internaționale 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Studii de afaceri
  • Afaceri internaționale
Domenii de studiu
  • Studii de afaceri (30)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MA Programe în Studii de afaceri Afaceri internaționale

Dinamica de a conduce afacerile internaționale sunt mai complexe de astăzi decât erau în urmă cu doar câțiva ani. Politicile Schimbarea guvernului, regulamentele și factori economici toate combina pentru a solicita pătrundere de afaceri extraordinare. Din acest motiv, un grad mai avansat în domeniul ofera o profunda intelegere a modului în care lumea interconectează prin tehnologie, strategie, finanțe, marketing, și strategie.

Ce este un Master în Afaceri Internaționale? Master of Arts (MA) pregătește pe elevi pentru a gestiona afacerile internaționale bazate pe procesele și principiile de vânzări la export, operațiunile din străinătate, de control al comerțului, constrângerile culturale, precum și a politicilor de afaceri internaționale cele mai actuale. Acest lucru asigură că elevii răspunde provocărilor economiei globale actuale.Pregătirea pentru posturi de conducere la corporații multinaționale oferă o experiență și expertiză în gestionarea și afaceri directe în medii internaționale, cu diferite sisteme politice, financiare, economice, și de reglementare.

Studenții internaționali de afaceri vin din mai multe locatii globale, ceea ce face de învățare de la egal la egal cunoaște o metodă excelentă de a obține perspective globale. De fapt, fiind în măsură să aprecieze și să lucreze cu alte culturi este cheia succesului.

Costurile variază în funcție de program, la fel ca și durata programului. Finalizarea majoritatea de cursuri în termen de o la trei ani este destul de posibil. Cu toate acestea, studenții care doresc să urmeze acest grad trebuie să cerceteze fiecare program complet pentru a se asigura că se aliniază cu obiectivele lor de carieră distincte.

Elevii câștigului salarial un grad absolvent în câștig afaceri internaționale abilitățile necesare pentru a asigura funcții de conducere, cu companii de top-clasat, de renume. Cariere includ Export și Import Management, Managementul Analyst, Licensing International, Politica de Business Consulting, Trading de schimb valutar, iar Analist Financiar Internațional.

&nbsp

Chiar dacă elevii nu sunt în măsură să participe la cursuri bazate pe campus, ei pot câștiga încă gradul lor de la mai multe universități diferite, colegii și instituții de oriunde din lume. Multe oferă întreaga gradul de afaceri internaționale on-line, inclusiv asistență în găsirea stagii de specialitate în regiunea lor special. Căutare pentru programul de mai jos și de contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.