Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 2 Masterate în Arte  (MA) în Administrarea afacerilor internaționale 2024

2 MA Programe în Administrarea afacerilor internaționale 2024

Prezentare generală

Un Master of Arts (MA) este o diplomă de studii postuniversitare oferită de obicei pentru a studia subiectele artistice sau culturale. În mod obișnuit, aceasta necesită mai puține abilități tehnice decât un Master of Science și poate fi luată ca o diplomă terminală.

Ce este un MA în Administrarea Afacerilor Internaționale? Acest grad de studii postuniversitare are ca scop pregătirea studenților pentru a fi manageri în economia globală. Majoritatea programelor oferă cursuri care vă ajută să dezvoltați capacități și resurse pentru a reuși într-o astfel de industrie. În mod obișnuit, vi se vor oferi instrumente și abilități pentru a vă dezvolta gândirea strategică, precum și capacitatea dvs. de a crea o strategie globală. Ai putea lua cursuri pe teme precum mediul economic internațional, marketingul internațional și cercetarea pieței, comerțul internațional și operațiunile din străinătate și abilitățile de negociere și comunicare în afacerile internaționale.

Ca student internațional de administrare a afacerilor, este foarte probabil să vă creșteți abilitățile într-o varietate de moduri. Mulți studenți absolvesc programul cu abilități sporite de negociere și comunicare. Aceste abilități vă pot ajuta să obțineți un interviu de angajare și să treceți prin procesul de interviu. De asemenea, puteți dobândi abilități puternice de conducere care vă permit să ghideze și să instrui echipe în diferite medii și din medii diferite.

Costul de școlarizare pentru un MA în Administrarea Afacerilor Internaționale poate varia de la o școală la alta. Consultați biroul de admitere al școlii pentru mai multe detalii.

Majoritatea programelor de masterat în Administrarea Afacerilor Internaționale urmăresc să vă antreneze ca un profesionist capabil să promoveze internaționalizarea firmelor, corporațiilor și organizațiilor. Ați putea fi calificat pentru a ajuta firmele să exploreze noi piețe și să își sporească prezența globală. Oportunitățile profesionale ar putea include lucrul pentru companii multinaționale, companii de marketing internaționale sau birouri comerciale din întreaga lume. S-ar putea să vă potriviți pentru o funcție de director financiar, analist de conducere sau manager de marketing.

Diplomele de masterat în administrarea afacerilor internaționale sunt oferite la universități din întreaga lume, iar multe dintre acestea au opțiuni de participare cu normă întreagă, part-time sau online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • MA
  • Studii de afaceri
  • Administrarea afacerilor
  • Administrarea afacerilor internaționale
Domenii de studiu
  • Studii de afaceri (2)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Domenii de studiu conexe