Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 7 Masterate în Arte  (MA) în Administrarea afacerilor 2024

7 MA Programe în Administrarea afacerilor 2024

Prezentare generală

Un MA este un grad care este atribuit studenților care au demonstrat că sunt capabili să se ocupe de o gamă largă de provocări în domeniul ales. Cele care au atins stăpânirea de subiectele lor pot fi în măsură să utilizeze acest grad să urmeze un doctorat sau locuri de muncă mai specializate.

Ce este un MA în Business Administration? Acesta este un grad care se dovedește titularul a atins un nivel suficient de măiestrie în domeniul administrării afacerilor și este gata pentru a intra în forța de muncă. Unele cursuri comune pe care elevii ar putea lua atunci când urmăresc acest grad includ finanțe, marketing și vânzări, investiții, contabilitate, resurse umane și administrație generală, printre alte cursuri concepute pentru a preda elevilor tot ceea ce ar putea avea nevoie să știe despre operarea cu succes în acest domeniu.

Elevii ar putea să învețe un număr mare de competențe pe tot parcursul procesului de învățare.Câteva dintre acestea includ managementul banilor, comunicarea și sensibilitatea culturală, toate acestea pot merge un drum lung atât aspectele personale și profesionale ale vieții.

Costul obținerii acestui grad depinde enorm de instituția student optează să participe și țara este în. Prețurile pot varia, de asemenea, dacă cursurile sunt în curs de la care a participat personal sau module on-line.

Pentru că practicile de afaceri la nivel mondial se extind și noi întreprinderi sunt formate fiecare și în fiecare an, pot exista multe oportunități de locuri de muncă disponibile pentru cineva cu acest nivel de educație. Unele dintre acestea pot include opțiuni cum ar fi managementul vânzărilor, managementul financiar, managementul resurselor umane, managementul asistenței medicale sau de management de marketing. Fiecare dintre acestea pot pune abilitățile elevilor au honed la încercare și de a crea un mediu de lucru plină de satisfacții și provocatoare pentru ei să prospere.

Elevii care au acces limitat la instituțiile care oferă acest program sau doresc să învețe la nivel internațional pot beneficia de cursuri on-line disponibile la mii de universități din întreaga lume. Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • MA
  • Studii de afaceri
  • Administrarea afacerilor
Domenii de studiu
  • Studii de afaceri (7)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu