Keystone logo

4 MA Programe în Studii de administrație Administrație Administrare organizațională 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Studii de administrație
  • Administrație
  • Administrare organizațională
Domenii de studiu
  • Studii de administrație (4)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MA Programe în Studii de administrație Administrație Administrare organizațională

Un Master of Arts este o diplomă postuniversitară pe care studenții o pot câștiga odată ce au absolvit o licență de licență. O diplomă de masterat este de obicei acordată persoanelor care desfășoară cursuri în domeniul artelor plastice, al științelor sociale sau al științelor umaniste și reprezintă o piatră de temelie pentru cei care doresc să obțină un grad de doctorat.

Ce este un MA în administrarea organizațională? Corporațiile, întreprinderile mici și organizațiile non-profit au nevoie de persoane calificate pentru a le ajuta să funcționeze fără probleme. Elevii care urmează o diplomă de master în administrarea organizațională învață cum să devină liderii de care aceste companii au nevoie. Cursurile acoperă, de obicei, tactici de comunicare, strategii de planificare și tehnici de gestionare în centrul lor. Elevii pot alege, de asemenea, să urmeze cursuri în teoria conducerii, etică, marketing și management financiar.

Persoanele care obțin un Master of Arts în administrarea organizațională învață deseori abilități de conducere. Unele dintre cele mai importante abilități pe care le pot învăța și le pot folosi ca lider includ gândirea critică, ascultarea activă, vorbirea publică și capacitatea de a gestiona timp, bugete și proiecte.

Mai multe situații influențează cât costă obținerea unui grad de administrare organizațională. Diferitele țări și instituții de învățare percep prețuri diferite, iar un student care intră într-un program mai lung va cheltui, de obicei, mai mult.

Persoanele care obțin o diplomă de licență în administrarea organizațională sunt în mare cerere pentru o varietate de căi de carieră. Absolvenții pot deveni manageri de resurse umane, manageri de marketing sau manageri de formare și dezvoltare, printre multe alte titluri. Este nevoie de experți în administrarea organizațională în aproape toate piețele, inclusiv întreprinderile mici, corporațiile mari, organizațiile non-profit și guvernul. Alte posibile căi de carieră includ lucrul în calitate de manager al serviciilor comunitare, manager de servicii de sănătate sau manager de tehnologia informației.

Colegii și universități din întreaga lume oferă programe în administrarea organizațională. Mulți oferă chiar și cursuri online pentru confortul elevilor lor. Pentru a începe, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.