Keystone logo

12 MA Programe în Studii de administrație Administrație 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Studii de administrație
  • Administrație
Domenii de studiu
  • Studii de administrație (12)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MA Programe în Studii de administrație Administrație

Câștigarea unui Master of Arts poate fi o modalitate eficientă de a obține o educație avansată asupra unui subiect în domeniul științelor umaniste sau sociale. Aceste grade de obicei durează doi ani pentru a câștiga și pot ajuta elevii să-și asigure o carieră mai profitabilă.

Ce este un MA în administrație? Administrarea este un proces complex de organizare și conducere eficiente a echipelor de lucru pentru a atinge un obiectiv predeterminat. Acest domeniu de studiu îi ajută pe elevi să înțeleagă multitudinea de funcții administrative cheie pentru a deveni administratori foarte eficienți. Cursurile în acest domeniu sunt diverse și pot include comportamentul organizațional, marketingul, strategia de finanțare, managementul operațiunilor, etica, metodele și statisticile de cercetare, afacerile internaționale și multe altele.

Pe măsură ce elevii obțin o diplomă de licență, ei pot dezvolta o varietate de competențe importante care pot ajuta în ocuparea forței de muncă în aproape orice poziție și cu multe situații profesionale și personale. Participanții la program pot îmbunătăți abilitățile de comunicare și organizare puternice pentru a deveni manageri și lideri eficienți. Acești studenți au tendința de a fi foarte orientați spre detaliu.

Costul unui MA este în mod obișnuit mai ieftin decât un grad de licență, dar poate depinde, de asemenea, de durata programului de studii și de locația școlii. Elevii pot să cerceteze sau să contacteze diferite școli pentru mai multe informații de școlarizare.

Elevii cu studii superioare în administrație se regăsesc adesea mai competitivi pe piața muncii pentru locuri de muncă cu venituri mai mari. Lucrul în administrație poate varia de la sectorul public la cel privat, iar multe dintre aceste funcții sunt roluri conducerii manageriale. Unele posibile posibilități de carieră includ lucrul în calitate de administratori de învățământ în postul de director sau supervizor și director de program pentru organizații non-profit.

Diverse instituții de învățământ din întreaga lume oferă diplome de master. Dacă studenții preferă să studieze în străinătate sau de acasă, există o mulțime de opțiuni de cursuri online și part-time la care să puteți alege. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.