Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 9 Masterate în Arte (MA) în Administrație publică 2023

9 MA Programe în Administrație publică 2023

Prezentare generală

Daca esti pasionat de politică publică și politică și sunt în căutarea pentru o cariera plina de recompense care vă permite să dea înapoi la comunitate, ia în considerare un Master of Arts (MA) în administrația publică. Gradul oferă studenților un avantaj semnificativ carieră în domeniul serviciului public.

Ce este un master în Administrație Publică, vă întreb? Programul este conceput pentru a pregăti studenții pentru serviciu de conducere în birouri guvernamentale și organizații neguvernamentale. Mai exact, elevii învață cum să pună în aplicare și să gestioneze politici publice pentru utilizarea eficientă a resurselor în furnizarea serviciilor. Elevii, de asemenea, să învețe cum să dezvolte și să conducă soluții privind administrarea organizatorică și de personal, finanțarea publică și conducere, precum și alte procese manageriale complexe în instituțiile publice. În cele din urmă, cele mai multe programe abordează, de asemenea, cerințele de manipulare și deținerea unei funcții publice.

Beneficiile un master în Administrație Publică includ pregătirea eficace pentru a deveni un funcționar public la nivel local sau federal sau să pună în aplicare politica muncă pentru entitățile non-profit. Mulți studenți găsi de formare pe care le primesc cu acest tip de grad a fi foarte intelectual satisfactii, care se traduce la satisfacția profesională mai bine.

Costurile un master în Administrație Publică variază în funcție de școală și de locație. Este important să contactați instituția direct pentru taxele exacte curs și de înregistrare.

Elevii care câștigă un master în Administrație Publică merge cele mai multe ori să lucreze ca funcționari publici într-o varietate de posturi guvernamentale. Absolvenții de acest tip de program sunt, de asemenea, de multe ori posibilitatea de a ocoli posturi de entry-level in favoarea posturi guvernamentale mai de nivel mediu. Nonprofit reprezintă, de asemenea o parte semnificativă a pieței de muncă pentru persoanele fizice care au realizat programul.În plus, mulți politicieni începe cariera lor în calitate de funcționari publici, după câștigul salarial acest grad de nivel avansat.

Există multe oportunități de a câștiga un master în Administrație Publică pe întreg teritoriul Statelor Unite și în lume. Numeroase oportunități există, de asemenea, să ia cursuri online, care se aplică față de gradul, care este o opțiune de dorit pentru profesioniștii care lucrează. Pentru a începe, căutați pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

 • MA
 • Studii de administrație
 • Administrație publică
Domenii de studiu
 • Studii de administrație (9)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu