Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 3 Masterate în Arte  (MA) în Actorie 2023

3 MA Programe în Actorie 2023

Prezentare generală

MA, sau Master of Arts, este de obicei axat pe o suprafata de umaniste. Aceasta ar putea include comunicații, literatură, lingvistică și limbi, istorie, artă, și actorie. Aceste programe au adesea un accent mare pe predare interactiva. În unele cazuri, programul de gradul poate avea un interval de timp scurtat și poate sau nu poate solicita un proiect de teză pentru absolvire.

Ce este un MA in interimar? Acest câmp divers oferă destul de un pic de soi pentru studenți. Ei pot alege să participe la un program cu o comedie accent de stand-up, un accent pe actorie fizic, sau o studii de teatru sau accent regie. Unele școli dispozitie centrată clasic de formare care oferă studenților oportunități de a crea propriile lor parcursului profesional. Subiectele includ cercetare și supraveghere, performanță aplicat, teatru la scară mondială, și această istorie a teatrului, printre alte subiecte.

Elevii din acest program de studii au acces la mulți profesioniști talentați și educatori care mențin propriile oportunități acțiune. Unii studenți au acces la profesioniști din mai multe culturi diferite și cu o varietate de zone de interes. Elevii vor lucra în colaborare cu colegii de scenă spectacole, acumularea de cunoștințe de primă mână a obiectului lor.

Există diferențe substanțiale între costul de școlarizare și taxe la diferite instituții de învățământ. Acest lucru este valabil mai ales pentru școlile care se află în diferite țări din întreaga lume. Pentru informații specifice, contactați instituțiile individuale.

Absolvenții din acest program au de multe ori acces la teatre locale și-au dezvoltat rețele profesionale, îmbunătățirea șansele de a obține locuri de muncă.În plus față de care acționează pe scena, in spectacole înregistrate și în fața unui public viu, oportunități de locuri de muncă pot exista în amenajarea unor studiouri de sunet, proiectarea seturi, lucru privind construirea unui set si dirijarea grupuri de actori.

Hotărând poate fi o carieră interesantă și care îndeplinesc cu multe oportunități de premiere. Cercetare opțiunile de revizuirea descrierile de pe lista programului. Completați un formular de plumb pentru informații mai detaliate. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • MA
  • Arta spectacolului
  • Studii de teatru
  • Actorie
Domenii de studiu
  • Arta spectacolului (3)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu