Keystone logo

18 MA Programe în Studii de mediu Știința mediului 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Studii de mediu
  • Știința mediului
Domenii de studiu
  • Studii de mediu (18)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MA Programe în Studii de mediu Știința mediului

Un maestru 's grad este un grad mai ridicat nivel care elevii pot urmări după terminarea programului lor de licență. Acest nivel de realizare, de obicei, se deschide o gamă mai largă de oportunități de carieră, dintre care multe au venituri mai mari. Studiul include de obicei mult mai mult de specializare programe educaționale anterioare.

Poate va intrebati, ce este un master în Știința Mediului? Acest câmp este totul despre durabilitatea mediului și implementarea politicilor ecologice. Studiul include, de obicei, cursuri despre biologia, geografia, iar chimia care este implicat cu științele naturale, dar poate implica, de asemenea, studiul a mai multor subiecte formale, inclusiv proiecte de politică, educație, sau de colaborare comunitate. Până la sfârșitul programului, elevii ar fi însușit analiză și management.

Cariere în științele mediului sunt de obicei foarte îndeplinesc pentru că de profesioniști care pot ajuta direct avea un impact asupra lumii naturale din jurul lor.Câmpul este foarte larg, astfel încât să puteți alege oricare domeniu de atac de expertiză pentru tine specific.

Universitatea și țara în care vă studieze în, precum si durata de studiu, programul, și full-time sau part-time statutul va influența tot pe cheltuiala de a câștiga un masterat în Știința Mediului. Există o gamă largă de cost, așa că ar trebui să cercetare diferite programe înainte de înscrierea.

Științe de mediu este un stil foarte larg, care include mai multe discipline. Există mai multe opțiuni de carieră, deci ar trebui să fie în măsură să găsească ceva care să vă bucurați cu adevărat. Acestea includ gestionarea apei, gestionarea energiei durabile, tehnologii de mediu, schimbările climatice, geologie, inginerie de mediu, politica guvernului, și alții. Natura largă a acestui domeniu înseamnă, de asemenea există o cerere mare pentru absolvenții de studii aproape universal pe tot globul. Este posibil de a găsi de lucru cu organizațiile guvernamentale sau cu instituții independente.

Dacă sunteți interesat în a face o diferență în modul în care oamenii influențează lumea din jurul lor, științele mediului ar putea fi pentru tine. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.