Keystone logo

18 MA Programe în Studii tehnologice Știința calculatoarelor 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Studii tehnologice
  • Știința calculatoarelor
Domenii de studiu
  • Studii tehnologice (18)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MA Programe în Studii tehnologice Știința calculatoarelor

Un maestru 's grad reușește, în general, unul sau doi ani pentru a finaliza și oferă o educație mai avansată pentru a ajuta la o atingerea obiectivelor sale de carieră. Master of Arts grade sunt disponibile într-o gamă largă de domenii și includ de multe ori posibilitatea de a se concentra pe o anumită zonă de expertiză.

Ce este un master în informatică? Un grad mai avansat în știința calculatoarelor oferă studenților, cu o educație mai intensă în conceptele și tehnicile de proiectare, programare și de aplicare a sistemelor informatice. Elevii pot alege pentru a obține un grad general de informatică sau se pot concentra pe o specialitate, inclusiv știința de date, dezvoltarea de jocuri, securitatea calculatoarelor, retele de calculatoare, inginerie software, robotica inteligente, multimedia și tehnologii creative, și de înaltă performanță de calcul și simulare. Cursurile includ muncă avansate în calcul, sisteme de operare, comunicatii PC, algoritmi, codificare și discipline conexe.

Cursuri avansată în informatică oferă studenților cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a excela în computere lucru implică, care este, de asemenea, devine o deprindere de viață esențial. Este un grad foarte căutat în dependent de tehnologie piață astăzi 's.

Pretul pentru obținerea unui grad avansat în știința calculatoarelor diferă în funcție de instituția, durata de studiu și de localizarea geografică. Pentru a exactitate bugetul pentru gradul dumneavoastră, va trebui să contactați școli potențialilor direct și întrebați despre taxele de studii.

Cu un master în informatică, majoritatea absolvenților găsi de lucru în domeniul tehnologiei informației. Cariere tipice includ IT sau de rețea arhitecți, oameni de știință de date, administratori de baze de date, ingineri de securitate, manageri de configurare, dezvoltatorii de aplicații, baze de date sau software dezvoltatorilor, designerilor sau experiență de utilizator. Cu un grad avansat, absolvenți de multe ori lucrează la un nivel superior sau de management în diferite domenii IT.

Multe instituții din întreaga lume oferă grade avansate în informatică, dar au diferite concentrează. Pentru a găsi scoala potrivita pentru tine, asigurați-vă că de cercetare domeniile oferite de expertiză. Pentru a începe calea spre un master în informatică, căutați pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.