Keystone logo

1 MA Programe în Științele vieții Știința animalelor 2024

Filtre

Filtre

 • MA
 • Științele vieții
 • Știința animalelor
Domenii de studiu
 • Științele vieții (1)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  MA Programe în Științele vieții Știința animalelor

  Pentru mulți, Master of Arts (MA) este progresul logic de la gradul lor de licență. Un Master of Arts poate deschide noi oportunități care nu sunt disponibile pentru cei care dețin doar o diplomă de licență.

  Ce este un MA în știința animalelor? Cei care urmăresc acest grad se bazează pe domeniile biologiei și managementului. Elevii se pot concentra pe carieră în industria animală, pe studii de laborator sau pe instruirea animalelor de companie. Concentrațiile de management se pun în joc atunci când elevii se încadrează în domeniile evenimentelor de animale și ale sportului. Cursurile în știința animală implică de multe ori colaborarea cu alți studenți, precum și prezentări individuale, care lucrează la practica actuală în domeniul științei animalelor.

  Urmărirea unui masterat în știința animalelor oferă studenților abilitățile pe care le pot folosi în restul vieții. O astfel de abilitate ar fi gândirea strategică; deoarece acestea creează strategii pentru viitorul industriei animalelor, ei pot, de asemenea, să învețe să strategizeze evenimentele din viața lor. În plus, abilitățile precum marketingul sportiv și managementul animalelor deschid noi căi de explorare a carierei pentru studenții întreprinzători.

  În funcție de țara și școala aleasă, costul urmăririi unei diplome de master în știința animală poate varia. Deoarece fiecare școală are un program unic, elevii sunt încurajați să studieze costul programului preferat pentru a se asigura că este în conformitate cu planurile lor.

  O varietate de cariere sunt deschise pentru cineva care câștigă un masterat în știința animalelor. Deși acestea implică, de obicei, lucrul direct cu animalele, unele cariere se pot separa de competențele dobândite. De exemplu, o educație în domeniul tehnicilor de management ar putea duce un student la un manager de afaceri. Absolvenții merg adesea să gestioneze ferme sau ferme. Alți absolvenți se concentrează pe medicina veterinară pentru a deveni practicieni veterinari. Totuși, alții pot alege să-și păstreze atenția în știința pură și să devină cercetători în domeniul animalelor, studiind domenii de biologie și medicină pentru a sprijini alte sectoare ale industriei animalelor.

  Campusurile on-campus și cursurile online sunt disponibile pentru studenții care doresc să obțină un masterat în știința animalelor. Clasele online pot fi deosebit de benefice, permițând flexibilitatea locului și a timpului. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.