Keystone logo

1 MA Programe în Asistență medicală Nutriție Științe alimentare în New York, Statele Unite ale Americii pentru 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Statele Unite ale Americii
  • Asistență medicală
  • Nutriție
  • Științe alimentare
  • New York
Domenii de studiu
  • Asistență medicală (1)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Popular study format

MA Programe în Asistență medicală Nutriție Științe alimentare

New York este un oras cu o mare importanță la nivel mondial și are un impact important asupra comerț, finanțe, mass-media, grafica, moda, cercetare, educatie si tehnologie din lume. Există numeroase învățământ superior și institute de cercetare din oraș mai ales medicina si stiinta vietii.

Ce este Știința Alimentației?
Știința alimentației studiază alimentele și modul în care acestea se leagă de mediu, societate și economie. Include studiul producției, procesării, siguranței și nutriției alimentelor. Știința alimentației include, de asemenea, studiul bolilor și contaminării alimentare.

Ce pot face cu o diplomă în Știința Alimentelor?
O diplomă în știința alimentelor poate duce la o carieră în industria alimentară, lucrând în domenii precum producția de alimente, procesarea, siguranța și nutriția. Absolvenții în știința alimentației pot lucra, de asemenea, în domeniul cercetării bolilor transmise prin alimente și a contaminării. Există oportunități pentru cei cu experiență în știința alimentară de a lucra în agenții guvernamentale sau companii private care sunt implicate în reglementarea industriei alimentare. Absolvenții în știința alimentației pot urma o carieră în mediul academic, predând și efectuând cercetări la universități și colegii.

De ce să studiezi Știința Alimentelor?
Știința alimentației este importantă din mai multe motive. Ne ajută să înțelegem cum alimentele ne afectează sănătatea și mediul, ceea ce poate ajuta la îmbunătățirea metodelor de producție și procesare a alimentelor, asigurându-ne că alimentele pe care le consumăm sunt sigure și hrănitoare. Studiind știința alimentară, putem, de asemenea, să învățăm mai multe despre cum să prevenim și să controlăm bolile transmise prin alimente. În cele din urmă, știința alimentară ne ajută să înțelegem factorii economici și sociali complexi care influențează producția și consumul de alimente.

Licențe în Știința Alimentelor
Diplome de științe alimentare sunt oferite la nivel de licență și absolvent. Programele de licență durează de obicei patru ani și acoperă subiecte precum chimia alimentară, microbiologia și nutriția. Programele de absolvire durează de obicei doi ani și includ cursuri în subiecte avansate de știință alimentară care cuprind fizica și ingineria alimentelor.

SUA rămâne cea mai populară destinație din lume pentru studenții internaționali. Universitățile din SUA domină clasamentul mondial și țara oferă, de asemenea, o mare varietate de locații de studiu interesante. Sistemele universitare de stat sunt parțial subvenționate de guvernele de stat și pot avea multe campusuri răspândite în stat, cu sute de mii de studenți.

Un MA reprezintă o diplomă de masterat oferită studenților care au terminat un program de studii legat de științe umane sau arte, precum istorie, comunicații, filosofie, teologie sau limba engleză. Un Masterat în Arte necesită de obicei cursuri teoretice, cercetare și examene scrise.