Keystone logo

5 MA Programe în Asistență medicală Nutriție Științe alimentare 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Asistență medicală
  • Nutriție
  • Științe alimentare
Domenii de studiu
  • Asistență medicală (5)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MA Programe în Asistență medicală Nutriție Științe alimentare

Un Master of Arts este pentru acei studenți care doresc să-și continue studiile dincolo de nivelul de licență. În cele mai multe cazuri, absolvirea unei diplome de licență este o condiție prealabilă pentru participarea la școala postuniversitară.

Ce este un MA în științele alimentare? Acest curs interdisciplinar de studiu acoperă fiecare aspect al producției de hrană, de la creșterea și recoltarea până la preparare și consum. Scopul principal al unui master în științele alimentare este de a îmbunătăți calitatea și disponibilitatea alimentelor și de a face față provocărilor legate de hrănirea populației în creștere a lumii. Este posibil să vi se solicite să scrieți o teză sau să finalizați un proiect final înainte de absolvire. Ca student în științele alimentare, cursurile dvs. ar putea include inginerie chimică, microbiologie, biochimie, statistici și marketing.

Prin completarea unei diplome de master, vă puteți îmbunătăți oportunitățile de carieră. Competențele dvs. unice și cunoștințele aprofundate vă vor face o perspectivă atractivă pentru companiile care au nevoie de experți în științele alimentare. Este posibil să vă puteți mări potențialul salarial atunci când câștigați un grad avansat.

Disciplinele științelor alimentare se deosebesc foarte mult și fiecare școală va avea un program unic de școlarizare și taxe. În funcție de universitatea pe care ați ales să o urmați, cursul dvs. de studiu ar putea dura unu până la trei ani. Verificați școlile individuale pentru a determina costul programului.

Când dețineți un master în științe alimentare, veți avea șansa de a lucra într-o serie de industrii. Ai putea deveni un manager într-o companie care se specializează în producție, cercetare, producție sau siguranță. Firmele private, precum și agențiile și instituțiile guvernamentale angajează profesioniști în științele alimentare. Unii cercetători în domeniul alimentar lucrează ca nutriționiști, analiști statistici, inovatori agricoli sau consultanți în metodele de creștere durabilă.

Câștigarea unui masterat în științele alimentare vă poate duce la un viitor interesant și o carieră în acest domeniu în curs de dezvoltare. Nu întârzia să găsești școala potrivită pentru tine. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.