Keystone logo
Zurich University of the Arts

Zurich University of the Arts

Zurich University of the Arts

Introducere

Cu aproximativ 2.800 de studenți și 650 de lectori, Zürcher Hochschule der Künste din Zürcher Hochschule der Künste una dintre cele mai mari academii de artă din Europa. Programul de studiu și cercetare acoperă domeniile de design, film, arte plastice, muzică, dans, teatru, transdisciplinaritate și predarea artelor și designului. Universitatea are, de asemenea, numeroase expoziții și locuri de performanță unde rezultatele formării pot fi făcute publice.

Zürcher Hochschule der Künste din Zurich aparține Universității de Științe Aplicate din Zurich ZFH și este o universitate de stat cu personalitate juridică proprie.

Studii de licență și masterat

Programul de licență Bachelor of Arts (BA) durează trei ani și poate fi finalizat la ZHdK în următoarele discipline: Educație artistică, Dans contemporan, Design, Film, Artă

Programele de masterat (MA), de obicei, ia trei la patru semestre full-time. ZHdK oferă următoarele Master of Arts: Educație artistică, compoziție și teorie, design, film, arte plastice, performanță muzicală, spectacol de muzică specializată, educație muzicală, teatru, transdisciplinaritate.

În plus, există o gamă largă de cursuri de formare continuă, inclusiv Master of Advanced Studies (MAS), Diploma de Studii Avansate (DAS) și Certificatul de Studii Avansate (CAS).

Locații

  • Zürich

    Zurich University of the Arts Pfingstweidstrasse 96 8005 Zürich Switzerland, , Zürich

Întrebări