Keystone logo
Zaragoza Logistics Center

Zaragoza Logistics Center

Zaragoza Logistics Center

Introducere

Zaragoza Logistics Center ( ZLC ) este un institut de cercetare și educație înființat de Guvernul Aragon în Spania în parteneriat cu Institutul de Tehnologie din Massachusetts (MIT) și Universitatea din Zaragoza. Fondat în 2003, campusul ZLC se află la „parcul de afaceri Dinamiza”, conceput pentru a răspunde nevoilor de spațiu și de lucru ale companiilor după EXPO Zaragoza 2008.

Misiunea ZLC este crearea unui centru internațional de excelență pentru cercetare și educație în logistică și CSM, care se implică activ cu industria și sectorul public pentru dezvoltarea și diseminarea cunoștințelor. Pentru a-și îndeplini misiunea, ZLC asociat cu Centrul MIT pentru Transport și Logistică pentru a forma Programul Logistic Internațional MIT-Zaragoza, un model unic de colaborare între industrie, guvern și mediul academic. Acest parteneriat de succes a dus la crearea rețelei MIT Global SCALE care se întinde pe patru continente. În plus, Zaragoza Logistics Center participă la mai multe inițiative naționale și internaționale de cercetare și educație.

În 2008, Ministerul Educației și Științei din Spania a recunoscut oficial ZLC ca birou de transfer de cunoștințe (KTO). ZLC este membru al Centrului Național de Excelență pentru cercetare în domeniul logisticii și managementului lanțului de aprovizionare, CNC LOGISTICA, creat în 2006 de ZLC împreună cu alte trei instituții. Participarea acestui centru plasează ZLC într-un rol de frunte în definirea și coordonarea inițiativelor de cercetare, dezvoltare și inovare în Spania în logistică și gestionarea lanțului de aprovizionare. ZLC are sprijinul continuu al băncii locale de economii Ibercaja și al Fondului Social European în activitățile sale.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • Zaragoza

    Zaragoza Logistics Center Avenida de Ranillas 5, edificio 5A (EXPO), planta calle, 50018, Zaragoza

  • Cambridge

    Cambridge, Statele Unite ale Americii

    Întrebări