Keystone logo
Zhejiang Chinese Medical University

Zhejiang Chinese Medical University

Zhejiang Chinese Medical University

Introducere

Zhejiang Chinese Medical University (ZCMU) este situată lângă malul sudic al râului Qiantang, în orașul Hangzhou, o stațiune turistică de renume mondial, cunoscută pentru peisajul său frumos și bogatul său patrimoniu cultural. ZCMU este o universitate orientată spre predare și cercetare, cu medicina tradițională chineză (TCM) și Materia Medica chineză ca subiecte principale. Fiind o universitate cheie din provincia Zhejiang, este construită în comun de guvernul popular din provincia Zhejiang, Administrația Națională de Medicină Tradițională Chineză și Ministerul Educației din Republica Populară Chineză.

Datând de la Școala de Formare Zhejiang a TCM în iunie 1953, Zhejiang College of TCM a fost fondată oficial în iunie 1959. A fost eligibilă pentru acordarea unui doctorat în 1998 și sa mutat în zona de învățământ superior Binjiang din Hangzhou în 2000. În februarie 2006, a fost redenumită Zhejiang Chinese Medical University (ZCMU). În septembrie 2015, campusul Fuchun a fost dat în folosință. Universitatea are acum două campusuri care acoperă o suprafață de aproape 1.000 de mu, cu o suprafață totală de construcție care depășește 470.000 de metri pătrați.

ZCMU stabilește acum școli, inclusiv Prima Școală de Medicină Clinică, a doua Școală de Medicină Clinică, a treia Școală de Medicină Clinică (Școala de Medicină de Reabilitare), a patra Școală de Medicină Clinică, Școala de Medicină Clinică Hangzhou, Școala de Medicină Clinică de Bază , Școala de sănătate publică, Școala de stomatologie, Școala de științe farmaceutice, Școala de asistență medicală, Școala de tehnologie medicală și ingineria informației, Școala de științe ale vieții, Școala de științe umane și management, Școala de formare continuă, Colegiul de educație internațională, Institutul de marxism , Departamentul de educație fizică și Institutul de inovare și antreprenoriat. ZCMU are 3 spitale afiliate direct, primul spital afiliat al Zhejiang Chinese Medical University Zhejiang (Spitalul Provincial de Medicină Tradițională Chineză din Zhejiang Chinese Medical University din Zhejiang (spitalul Xinhua din provincia Zhejiang) și al treilea spital afiliat din Zhejiang Chinese Medical University (Spitalul Zhongshan din provincia Zhejiang). Mai mult, există încă 22 de spitale situate în diferite orașe din provincia Zhejiang afiliate ZCMU.

Locații

  • Hangzhou

    Bin Wen Lu,548, , Hangzhou

    Programe

      Întrebări