Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Zaytuna College

Zaytuna College

Zaytuna College

Introducere

În 2009, Zaytuna College fost fondat în Berkeley, California, cu o misiune care a cerut fundamentarea studenților în tradiția erudită islamică, precum și în curentele culturale și ideile critice care modelează societatea modernă. Summer Arabic Intensive, un program de limbă rezidențială, a fost prima sa ofertă academică, iar programul de licență și-a salutat clasa inițială de boboc în toamna anului 2010. În martie 2015, Zaytuna a obținut acreditarea de la Asociația Vestică a Școlilor și Colegiilor, devenind primul musulman acreditat. colegiul din Statele Unite.

În vara anului 2015, Zaytuna și-a finalizat mutarea în cartierul Holy Hill, o comunitate academică multi-credincioasă din Berkeley, California, unde Colegiul deține trei clădiri, cunoscute în mod colectiv sub numele de campusul inferior.

Campusul inferior din Zaytuna este adiacent uneia dintre cele mai importante universități de cercetare din lume, Universitatea din California, Berkeley. Holy Hill găzduiește și Uniunea Teologică a Absolvenților (GTU), cel mai mare consorțiu de seminarii și centre academice pentru studiul religiei din țară.

Această comunitate oferă studenților și facultăților lui Zaytuna o oportunitate de neegalat de a se angaja în interiorul și în afara clasei cu comunități educaționale din diferite tradiții de credință.

Locații

  • Berkeley

    Le Conte Avenue,2401, 94709, Berkeley

    Întrebări