Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Yeshiva University

Yeshiva University

Yeshiva University

Introducere

Misiune și istorie

La Școala de Asistență Socială Wurzweiler, misiunea noastră este reflectată de istoria noastră. Ne-am deschis porțile la Yeshiva University în 1957, fiind singura școală absolventă de asistență socială din America, sub auspiciile evreiești, într-un cadru universitar.

De-a lungul istoriei noastre și cu sprijinul deplin al Universității, am ajuns la o circumscripție din ce în ce mai extinsă. Deși am început ca o școală de asistență socială pentru lucrătorii de grup, reflectând nevoia agențiilor comunale evreiești de personal bine pregătit în această disciplină, ne-am mișcat rapid pentru a oferi întreaga secvență de lucru.

În 1974, cu ajutorul unui grant demonstrativ de la Federația Filantropiilor Evreiești din New York, am lansat secvența de asistență socială comunitară. Aceasta a devenit o parte integrantă a ofertelor obișnuite ale Wurzweiler, cu cursuri de administrare și cercetare concepute special pentru studenții noștri.

În 1984, programa a fost reorganizată pentru a răspunde nevoilor emergente în domeniu și pentru a le permite studenților noștri să se familiarizeze mai bine cu computerele din agențiile de servicii sociale, în timp ce modificările suplimentare au reflectat standardele de acreditare în evoluție.

Am inițiat studiile doctorale în asistență socială în 1966, acordând diploma DSW, Doctor în Asistență Socială. În aprilie 2000, după un auto-studiu intens și o revizuire externă, Departamentul de Educație al Statului New York a aprobat schimbarea desemnării gradului în doctorat, doctor în filozofie în bunăstare socială.

Am sărbătorit aniversarea noastră de aur cu o conferință academică majoră în New York City în 2007, iar acreditarea noastră de către Comisia de Acreditare a Consiliului pentru Educația în Asistență Socială a fost reafirmată recent până în iunie 2025.

La o privire

  • Clase mici, personalizate, care oferă concepte pentru punerea în practică a teoriei.
  • Facultăți care sunt experți în domeniul lor și personal academic care oferă îndrumare.
  • Flexibilitate în format de la normă întreagă la normă parțială și ore convenabile de curs pe tot parcursul săptămânii și duminica.

Transformă-ți pasiunea într-o carieră

Instructorii noștri și personalul academic s-au angajat să promoveze o comunitate incluzivă de învățare, implicare și creare de rețele. Absolvenții programelor noastre se află în cariere în școli, organizații non-profit, spitale, organizații comunitare, practici private și multe altele.

Mărturii studențești

Locații

  • New York

    West 185th Street,500, 10033, New York

    Întrebări