Keystone logo
Yasar University Managementul turismului MA
Yasar University

Managementul turismului MA

0 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Programul de Master in Managementul Turismului privește formarea profesională a studenților la un nivel înalt și pregătirea lor pentru poziții de conducere în industria turismului.

Studenții vor urmări tendințele generale din sector, precum și vor examina sursele și problemele de bază ale turismului astăzi. Pregătirea oferită se referă, de asemenea, la subdisciplinele de administrare hotelieră, marketingul turistic, politica și planificarea turismului și dimensiunile financiare ale turismului. Studenții vor învăța să evalueze problemele din sector și să creeze soluții, transferarea cunoștințelor în mod eficient în viața lor de muncă.

Absolvenții vor fi calificați să lucreze în sectorul turismului, atât în Turcia, cât și în străinătate.

126578_126320_Yasar.jpg

Structura programului

Programul oferă atât opțiuni non-teză, cât și opțiuni de teză. Programul non-teză include 9 module elective și un proiect pe termen. Programul cu teza include 7 module elective și teza. Media punctului cumulativ (CGPA) nu trebuie să fie mai mică de 3.00 / 4.00 pentru absolvire.

Oportunități de carieră

Studierea ospitalității și a turismului în Turcia este o oportunitate unică de a experimenta unul dintre liderii mondiali din industria turismului, deoarece este una dintre cele mai importante destinații de agrement din lume întotdeauna în top 10.

Absolvenții programului de master management în turism ocupă în principal poziții academice școli de turism și universități cu programe de turism, dar, de asemenea, ocupă poziții de conducere și de conducere în unități din industria turismului și ospitalității, care variază de la hoteluri internaționale, alimente și băuturi, stațiuni, operatori de turism, agenții de turism, centre de conferințe, companii aeriene pentru organizații de animare și management de evenimente.

Cerințe de intrare

  • Diplomă de licență (sau mai mare)
  • Documentele de calificare de intrare sunt acceptate în următoarele limbi: engleză / turcă.
    Adesea puteți obține o transcriere adecvată de la școala dvs. Dacă nu este cazul, veți avea nevoie de traduceri oficiale împreună cu copii verificate ale originalului.
  • Cerințe de limbă: engleză TOEFL: 78 (sau echivalentul CAE, CPE, PTE sau FCE) sau Universitatea Yașar examen FLAT: 65
  • Alte cerinte:
    • Trebuie să se furnizeze cel puțin 1 referință (e).
    • Trebuie să adăugați o scrisoare de motivare la cererea dvs.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare