Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Yale University Yale College

Yale University Yale College

Yale University Yale College

Introducere

Colegiul Yale oferă o educație pentru arte liberale care își propune să cultive un intelect larg informat, foarte disciplinat, fără a specifica în prealabil modul în care va fi folosit acel intelect. O astfel de abordare a învățării consideră colegiul ca o fază de explorare, un loc pentru exercitarea curiozității și o oportunitate pentru descoperirea de noi interese și abilități.

Colegiul nu caută în primul rând să instruiască studenții în particularitățile unei cariere date, deși unii studenți pot alege să primească mai mult din această pregătire decât alții. În schimb, obiectivul său principal este de a insufla cunoștințe și abilități pe care elevii le pot aduce la îndeplinire în orice lucrare aleg în cele din urmă.

Această filosofie a educației corespunde cu cea exprimată în Raportul Yale din 1828, care face o distincție între „extinderea puterilor [minții] și stocarea acesteia cu cunoștințe”. Achiziționarea faptelor este importantă, dar învățarea modului de a gândi critic și creativ într-o varietate de moduri are prioritate.

O explicație detaliată a informațiilor academice și administrative ale curriculumului universitar poate fi găsită în programele de studiu ale colegiului Yale (YCPS).

Locații

  • New Haven

    New Haven, Statele Unite ale Americii

    Întrebări