Keystone logo
Yale University School of Management

Yale University School of Management

Yale University School of Management

Introducere

Misiunea Școlii de Management Yale este de a educa liderii pentru afaceri și societate.

Căutăm studenți cărora le pasă profund problemele care ne afectează lumea. Le dotăm cu cunoștințe, resurse și rețele pentru a urmări schimbări pozitive și ambițioase - indiferent dacă aceasta ia forma lansării unei afaceri care să își poată modela piața, avansând inițiative politice de amploare și riguros considerate sau conducând o corporație multinațională cu o conștientizare acută și respect pentru impactul său asupra lucrătorilor, comunităților și mediului.

La Yale SOM, veți găsi o comunitate angajată să înțeleagă cum să abordați cele mai semnificative provocări cu care se confruntă societatea noastră, conectându-vă cu colegi motivați, analizați cele mai noi idei din bursele academice și implicând probleme atât la pragul nostru, cât și pe continente îndepărtate. Programele și inițiativele noastre de licență sunt axate pe probleme care se află la intersecția între afaceri și societate, inclusiv durabilitatea, gestionarea activelor, asistența medicală, educația, stabilitatea financiară, rolul femeilor în afaceri și conducerea globală.

Studenții noștri beneficiază de faptul că se află într-un mediu în care gânditorii de vârf se confruntă cu toate aceste subiecte majore și dezvoltă avantajul critic al înțelegerii modului în care afacerile și societatea sunt atât de des legate și interdependente.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • New Haven

    Whitney Avenue,165, 06511, New Haven

    Întrebări