Keystone logo
XU Exponential University of Applied Sciences

XU Exponential University of Applied Sciences

XU Exponential University of Applied Sciences

Introducere

La universitatea noastră, oferim 4 programe de licență diferite (Digital Business, Digital Marketing și social media, Codificare și Inginerie software, Data Science) predate integral în limba engleză. Prin echipa noastră de cariere, evenimente de rețea în industrie, discuții TedEx, parteneriate industriale și evenimente de zi de carieră, scopul nostru este să dezvoltăm talente care pot fi absorbite în industria digitalizării și tehnologiei prin stagii, locuri de muncă cu normă întreagă și antreprenoriat. Oferim opțiuni de finanțare pentru germani și europeni cu partenerul nostru de finanțare „Chancen EG”.

Un timp nou are nevoie de o nouă universitate

Dacă digitizarea și tehnologiile inovatoare ne schimbă societatea, dacă viitorul muncii depinde de noile competențe digitale și dacă sectoare întregi ale economiei sunt frământate – nu ar trebui să se schimbe și sistemul nostru de învățământ și să ofere răspunsuri?

Noi credem că da

Universitatea Exponențială XU de lângă Berlin este prima universitate din Germania care se concentrează exclusiv pe digitalizare și tehnologie. La Studio Five, în sediul Studio Babelsberg din Potsdam, am creat un loc care se concentrează în mod special pe formarea, promovarea și crearea de rețele a viitorilor eroi* ai schimbării digitale. Universitatea noastră din Potsdam este locul perfect pentru tine!

Universitatea Exponențială XU Potsdam

Studiați într-un loc în care ideile revoluționare devin inovații.

Fiecare inovație se bazează pe o idee revoluționară. Dar o idee este foarte bună doar dacă este implementată. Acesta este exact ceea ce înseamnă universitatea noastră de lângă Berlin: dezvoltarea de noi idei pentru inovațiile de mâine. Idei pe care vrem să le punem în mișcare împreună cu tine.

Învățarea prin interacțiune

Predarea frontală este depreciată: ne bazăm pe experiențe interactive și pe setări flexibile de învățare în grupuri mici – chiar și în afara sălii de curs. A studia la XU din Potsdam înseamnă lucru practic pe proiecte, experimentare și prototipare.

Construiți relații

Rețeaua noastră globală de experți vă sprijină pe drumul spre succes: la universitatea noastră de lângă Berlin, veți fi predat de practicieni de vârf* din afaceri și start-up-uri, precum și cei mai buni minți în tehnologie, afaceri și cercetare.

Crearea de perspective

Cunoașterea înseamnă putere: la XU din Potsdam, veți aduna experiență practică și veți obține acces la cunoștințele actuale de piață de la experți – prima mână. Astfel, ai tot ce ai nevoie pentru viitorul tău digital – și pentru a-ți transforma ideile revoluționare în realitate.

Suntem recunoscuți oficial

XU Exponential University of Applied Sciences a fost recunoscută oficial de către Ministerul Științei, Cercetării și Culturii din statul Brandenburg în 2018. Acreditarea a fost efectuată de către Agenția Centrală de Evaluare și Acreditare (ZEvA), care a confirmat dezvoltarea durabilă. și programe de studii inovatoare la universitate ca parte a procesului de acreditare.

Cum puteți beneficia de ofertele noastre inovatoare, digitale de predare

Fie că este comunicare, producție, comerț sau lumea muncii: transformarea digitală a ajuns aproape peste tot. Doar universitățile și colegiile urmăresc această evoluție doar cu ezitare. Există încă puțină conștientizare a schimbărilor digitale, a nevoii de învățare pe tot parcursul vieții și a alfabetizării digitale. Consecința acestei nedorințe de schimbare și a lipsei de resurse tehnice este o ofertă de predare care nu mai este la zi.

Facem lucrurile altfel.

Ca universitate pentru digitalizare, considerăm că este sarcina noastră să ne reinventăm din nou și din nou. Nu vă oferim doar o ucenicie cu diplomă fixă, ci vă pregătim și în cel mai bun mod posibil pentru diferitele provocări din tehnologie, afaceri și cercetare. La Universitatea Exponențială XU de lângă Berlin, aveți acces la cunoștințe globale și șansa de a vă continua educația - interactiv și practic.

Locații

  • Potsdam

    August-Bebel-Straße,26-53, 14482, Potsdam

  • Berlin

    Berlin, Germania

    Întrebări