Keystone logo
XMandarin Chinese Language Centre

XMandarin Chinese Language Centre

XMandarin Chinese Language Centre

Introducere

Uită-te in jur. Chiar în afara ferestrei sunt acoperisurile roșii și zgârie-nori ale lui Qingdao; în depărtare, Muntele Fu înconjoară cartierul, situat în inima internațională a orașului. Sunteți în clasa 石 老人 (vechiul om de piatră, un renumit punct de reper Qingdao) la XMandarin: tablă albă curată, caligrafie chineză pe perete și un ceas tact. E timpul să înveți limba chineză.

118468_cropped-b01f06a8-1b5c-42de-9e67-c6832e792f4b11.jpg

Cele două lucruri cele mai importante din orice clasă de limbi sunt elevul și profesorul. Toți profesorii noștri sunt aleși în funcție de experiența, profesionalismul și abilitățile lor. Solicităm profesorilor să vorbească standard Putonghua (普通话, Mandarin chinez oficial) și engleza, au cel puțin o diplomă de licență și 3000 de ore de experiență didactică. Chiar și în clasele începători, cel puțin jumătate din clasă este în chineză, pentru a pregăti elevii pentru marea chinezilor acolo. Profesorii noștri sunt excelenți, deoarece știm că aveți nevoie de un mare profesor pentru a face învățarea Mandarin la fel de ușor, distractiv și neted.

Team picture

Elevii noștri provin din peste 50 de țări să trăiască, să se joace, să lucreze și să studieze limba chineză în Qingdao. Școala noastră are o comunitate cu adevărat internațională de toate tipurile de cursanți: avem cursuri de limbi străine, cursuri intensive de studiu chinezesc, cursuri pregătitoare pentru cursuri HSK, cursuri de afaceri chinezești și cursuri de vară. Diversitatea și flexibilitatea sunt punctele forte ale noastre, cu resursele necesare pentru a ajuta expatriații să înțeleagă mediul social, de afaceri și politic chinez, precum și reglementările și obiceiurile.

Students

Bine ați venit la Central International Plaza, o clădire albastră de 29 de etaje într-un cartier de zgârie-nori. La 20 etaje de sub săli de clasă, intrați în centrul internațional al orașului Qingdao. Într-o plimbare de 5 minute puteți găsi 2 mall-uri, mai multe studiouri de dans și yoga, brutării, saloane de coafură, magazine de ceai și cafea și aproximativ o duzină de restaurante occidentale, ca să nu mai vorbim de mâncăruri coreene și japoneze și, desigur, Într-o plimbare de 15 minute, unele dintre cele mai populare baruri și cluburi din Qingdao, oceanul (și Marina City minunat), cinematografe și alte locuri atractive pentru a vă bucura de eveniment.

Avem acces ușor cu autobuzul, cu taxiul și chiar mai bine cu metroul: D

Școala noastră are o vechime de 20 de ani, iar de-a lungul anilor am dezvoltat o reputație excelentă și o rețea vastă de resurse, în plus față de dezvoltarea curriculară a noastră unică. Elevii noștri se bucură de acces la evenimente extrașcolare frecvente, cum ar fi KTV (karaoke) chinezești, petreceri de găluște, pictură, petreceri la plajă, grătar, excursi de munte, excursii în orașul vechi ...

Locații

  • Qingdao

    Floor 20th, Building A, Central international (zhonghuan) Plaza, No. 19 zhangzhou Er Lu, (Bank of China’s uptairs), , Qingdao

Programe

    Instituția oferă și:

    Întrebări