Keystone logo
Xi'an Jiaotong-Liverpool University MSc Urban Planning (specializarea Urban Design)
Xi'an Jiaotong-Liverpool University

MSc Urban Planning (specializarea Urban Design)

Suzhou, China

0 Months

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Programul MSc Urban Planning (specializare în proiectare urbană) vă permite să vă implicați în problemele complexe ale producției de spațiu urban în contextul chinezesc dinamic.

Veți învăța să luați în considerare interacțiunea dintre proiectarea spațială și problemele sociale, economice, de mediu și politice evidente într-o serie de amenajări urbane. Preluat cu o abordare interdisciplinară a dezvoltării formei urbane, programul nu se limitează la cele cu arhitectură sau planificare urbanistică - este relevant pentru oricine este interesat să înțeleagă natura și producția spațiilor.

Personalul nostru didactic internațional aduce cu ei cele mai bune metode de învățare de la unele dintre cele mai prestigioase universități din lume, oferindu-ți șansa de a învăța într-un mediu de învățare integrat.

Notă: Acest program așteaptă recunoașterea oficială din partea Ministerului Educației din Republica Populară Chineză.

De ce ar trebui să studiem MSc Urban Planning (specializare în Urban Design) la XJLTU?

 • Studiați în regiunea Suzhou-Shanghai, unul dintre cele mai interesante medii pentru a învăța și experimenta cu designul urban în secolul XXI;
 • Obțineți o perspectivă multidisciplinară cu module predate atât de Departamentul de Arhitectură, cât și de Departamentul de Urbanism și Proiectare;
 • Aflați într-un mediu internațional de la personalul cu experiență academică puternică și experiență în industrie;
 • Câștigă o diplomă a Universității din Liverpool.

Cunoștințe și abilități

Până la absolvirea MSc Urban Planning (specializarea Urban Design), veți avea:

 • puternice abilități critice, de gândire creativă și comunicare;
 • cunoașterea teoriilor și tehnicilor cheie ale planificării și proiectării urbane într-un context multidisciplinar;
 • abilități profesionale de proiectare în analiză spațială, reprezentare (mapare, modele) și conceptualizare (cum ar fi scenariul și crearea viziunii).

architecture, blueprint, floor plan
3844328 / pixabay
„Regiunea Suzhou-Shanghai este unul dintre cele mai incitante medii în care să înveți și să experimentezi designul urban în secolul XXI. Această regiune este înrădăcinată în lunga sa istorie și în cultura tradițională, dar se transformă și într-o metropolă modernă înainte de ochi."Christian Nolf

module

Module obligatorii

 • Fundamentele designului urban
 • Localizare și design urban
 • Teoria și critica arhitecturală
 • Cerere de proiectare urbană (Studio)
 • Strategii de planificare urbană durabilă
 • Disertație

Module opționale

 • Teoria și practica regenerării urbane
 • Politică, societate și participare
 • Subiecte în istoria arhitecturală
 • Patrimoniu, districte istorice și conservare
 • Analiză și vizualizare spațială

Module suplimentare de activitate de învățare

Finalizarea activităților de învățare suplimentare este necesară pentru a finaliza masteratul. În mod normal, orele ALA necesare vor fi distribuite uniform în fiecare semestru, în valoare de 200 de ore pe semestru. Programele cu jumătate de normă vor necesita în mod normal 100 până la 150 de ore pe semestru.

"Acest master vă oferă o oportunitate unică de a învăța despre proiectarea urbană dintr-o perspectivă internațională, dar într-un context chinez. mi-am făcut mari prieteni cu colegii de clasă și profesori din întreaga lume. "Yuan XuStudent, MSc Urbanism (specializare în proiectare urbană)

Cariere

Absolvenții de la acest program sunt bine pregătiți pentru cariera ca proiectanți urbani, atât în companii din sectorul public, cât și în cele private, legate de mediul construit. Absolvenții pot găsi un loc de muncă în posturi precum planificatorii urbani sau regionali, unde vor dezvolta planuri pentru utilizarea pământului, vor ajuta la crearea de comunități, în acomodarea creșterii populației și la regenerarea facilităților.

Taxe

120.000 RMB pentru întregul program de 18 luni întregi.

Alumni discount

Dacă sunteți absolvent de XJTLU , Universitatea din Liverpool sau Universitatea Xi'an Jiaotong, veți primi automat o reducere de 20% din taxa de școlarizare.

burse de studiu

Oferim o bursă de intrare parțială de 30 sau 50 la sută din taxa totală de școlarizare a programului pentru toate programele de masterat cu normă întreagă bazate pe meritul academic. Indicația dvs. de interes în timpul procesului de solicitare a programului online și o scrisoare de cerere de bursă trebuie luate în considerare pentru o bursă de masterat XJTLU

Cerințe de intrare

Istoric de licență

Diplomă de licență (Marea Britanie 2: 1 sau echivalent) într-un domeniu relevant, cum ar fi planificarea și proiectarea urbană, arhitectura, geografia, economia, managementul, științele mediului, politicile sociale și publice. Solicitanții cu o diplomă de licență în alte domenii vor fi evaluați de la caz la caz

Limba engleză cerință

IELTS 6.5 (5.5 în toate abilitățile) sau TOEFL 90 (21 în toate abilitățile) sau echivalent

Cerințe minime de intrare

Cerințele minime de intrare pentru toate programele de masterat:

China

 • 211 Proiect; Top 100 din 2020 Clasamentul Shanghai-75% sau mai mult (nota medie ponderată)
 • Proiect non 211; Non-Top 100 din 2020 clasamentul Shanghai-80-85 la sută sau mai mult (nota medie ponderată), în funcție de instituția dvs. universitară

Notă: Clasamentul din Shanghai al celor mai bune universități din China este supus actualizării anuale href = "https://www.shanghairanking.cn/rankings/bcur/202010

Regatul Unit

 • Clasa a doua superioară (2: 1) onoruri sau echivalent

America de Nord

 • 3.0 GPA cumulativ (din 4) sau
 • 3.2 APC cumulativ în ultimii doi ani ai programului dvs. de licență.

Limba engleză cerințe

Dacă engleza nu este limba dvs. maternă sau dacă nu ați studiat limba engleză la nivel de diplomă, va trebui să furnizați dovezi ale nivelului dvs. de competență în limba engleză. În mod normal, ar trebui să dețineți un scor IELTS, TOEFL, PTE sau echivalent adecvat (teste finalizate cel mai devreme de 1 ianuarie 2019), așa cum este listat pe fiecare pagină a programului.

Vă veți califica pentru o scutire de la cerința de limbă engleză dacă vi se aplică una dintre următoarele:

 • Sunteți cetățean al unei țări majoritare vorbitoare de limbă engleză: Antigua și Barbuda; Australia; Bahamas; Barbados; Belize; Canada; Dominica; Grenada; Guyana; Jamaica; Noua Zeelanda; St Kitts și Nevis; St Lucia; Sf. Vincent și Grenadine; Trinidad și Tobago; STATELE UNITE ALE AMERICII; REGATUL UNIT.
 • Ați absolvit / finalizați o diplomă într-o țară majoritară de limbă engleză (programele chineze de asociere în comun nu sunt incluse). Diploma dvs. va fi conferită nu mai devreme de 1 ianuarie 2019
 • Ați finalizat / finalizați o diplomă care a fost predată și evaluată în limba engleză (programele chineze de asociere în comun nu sunt incluse), iar diploma dvs. va fi conferită nu mai devreme de 1 ianuarie 2019 cu o scrisoare de competență în limba engleză emisă de instituție. Scrisoarea de competență în limba engleză trebuie: să fie dactilografiată și tipărită pe antet instituțional; poartă sigiliul / semnătura autorității emitente; indicați că diploma dvs. a fost predată și evaluată în întregime în limba engleză
 • Ați finalizat / finalizați o diplomă de la una dintre universitățile enumerate mai jos. Diploma dvs. va fi conferită nu mai devreme de 1 ianuarie 2019: Xi'an Jiaotong-Liverpool University ; Universitatea din Nottingham Ningbo China; New York University Shanghai; Universitatea Wenzhou-Kean; Universitatea Duke Kunshan; Universitatea chineză din Hong Kong, Shenzhen; Universitatea Normală din Beijing-Universitatea Baptistă a Hong Kong-ului Universitatea Internațională United (alias UIC); Guangdong Technion-Institutul de Tehnologie Israel.

Dacă pierdeți cerințele de limbă engleză cu 0,5 - 1,0 dintr-o bandă generală IELTS, dar îndepliniți cerințele lingvistice pentru cursul de engleză pre-sesiune (inclusiv scorurile minime ale componentelor sau echivalente), puteți fi acceptat la cursul PSE sub rezerva Aprobarea directorului de program. După înscrierea cu succes la cursul PSE, veți putea schimba XJTLU în „necondiționat” pentru nivel de engleză.

Deținătorii de oferte condiționate

Vă rugăm să rețineți că testul de parolă este disponibil numai pentru studenții cărora li sa oferit o ofertă condiționată de a studia la XJTLU . În principiu, Universitatea oferă o oportunitate de testare a parolei pentru fiecare posesor de ofertă condiționată.

Vă rugăm să rețineți că programul de testare a parolei va fi disponibil în curând.

În plus, studenții care sunt admiși la un program de masterat, urmând cursul de engleză pre-sesională (PSE), trebuie să completeze module de limbă engleză enumerate în Specificațiile programului, pe baza unei treceri / eșec, ca parte a planului lor suplimentar de activitate de învățare în timpul studiilor la XJTLU .

XJTLU se străduiește să adopte și să adere la standardele internaționale recunoscute pentru a oferi egalitate de șanse și corectitudine în procesul de admitere și luarea deciziilor. Evaluăm fiecare cerere în funcție de meritele sale individuale și în comparație cu alte cereri. Nu garantăm să facem o ofertă tuturor solicitanților care au îndeplinit sau se preconizează că vor îndeplini cerințele minime de intrare.

Cum să aplicați

Cererile trebuie depuse prin intermediul sistemului nostru de aplicații online:

 1. Faceți clic / atingeți linkul de aplicare
 2. Creați un cont sau conectați-vă la contul dvs. existent
 3. Completați cererea

După ce contul dvs. de aplicație este creat cu succes, introduceți toate informațiile necesare în formularul de cerere și asigurați-vă că informațiile furnizate de dvs. sunt corecte, complete și actualizate. Încărcați documentele necesare în câmpurile corespunzătoare.

Vă puteți conecta pentru a vizualiza formularul de cerere în orice moment.

Pentru mai multe detalii despre cum să aplicați cu succes pentru a studia la XJTLU , vă rugăm să vizitați pagina Cum să aplicați .

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Maestru de planificare
  • Sydney, Australia
  • Moore Park, Australia
  • + 2 Mai mult
 • Master în Urbanism, Peisaj și Amenajare
  • Leuven, Belgia
 • MSc in Environmental Economics and Urban Planning
  • Medford, Statele Unite ale Americii