Keystone logo
Xi'an Jiaotong-Liverpool University

Xi'an Jiaotong-Liverpool University

Xi'an Jiaotong-Liverpool University

Introducere

Xi'an Jiaotong-Liverpool University ( XJTLU ) este o universitate mixtă internațională fondată de Universitatea Xi'an Jiaotong din China și Universitatea Liverpool din Regatul Unit în 2006.

Universitatea oferă în prezent programe de aproximativ 90 de grade în domeniile științei, ingineriei, afacerilor, finanțelor, arhitecturii, planificării urbane, limbii, culturii și toate sunt predate în limba engleză, cu excepția cursurilor generale și de bază.

Studenții de licență obțin două diplome: o XJTLU de la Ministerul Educației din China și o diplomă recunoscută la nivel global de la Universitatea din Liverpool. Studenții postuniversitari primesc o diplomă de la Universitatea din Liverpool recunoscută de Ministerul Educației.

XJTLU este situat în Parcul Industrial Suzhou (SIP), Suzhou. Este unul dintre cele mai dezvoltate orașe din China. Parcul Industrial Suzhou, echivalentul Chinei Silicon Valley și un centru de inovație globală, găzduiește un grup mare de companii Fortune 500, întreprinderi transnaționale și centre de cercetare și dezvoltare, oferind nu numai condiții favorabile XJTLU , ci și numeroase oportunități de stagiu și locuri de muncă. pentru studenții XJTLU

Cercetare

XJTLU își propune să reunească cele mai bune practici de la universitățile sale părinte, Universitatea Xi'an Jiaotong și Universitatea din Liverpool și aspiră să fie o universitate lideră de cercetare, care combină un puternic profil internațional cu un angajament neclintit pentru dezvoltarea economică și socială a Suzhou, provincia Jiangsu și China.

XJTLU va orienta către cercetarea aplicată, urmărind să consolideze infrastructura de cercetare a Parcului Industrial Suzhou și să obțină sprijin crucial din partea guvernului local. Universitatea este, de asemenea, bine poziționată ca o punte pentru colaborarea de cercetare chino-britanică, servind atât ca portal pentru talentele de cercetare care intră în China, cât și ca o vitrină pentru potențialul de cercetare locală pentru întreaga lume.

De ce să XJTLU la XJTLU ?

La XJTLU veți găsi o comunitate internațională de cursanți, în inima poveștii de succes economic din China și oportunități găsite nicăieri în altă parte pe Pământ.

Comunitatea noastră globală de peste 13.000 de studenți universitari și postuniversitari (dintre care 2.000 sunt înregistrați la Universitatea din Liverpool) și 450 de cadre didactice din 50 de țări sunt în continuă creștere, oferindu-vă șansa de a face legături cu oameni din întreaga lume.

Toate programele noastre de studii sunt predate 100% în limba engleză, cu accent pe gândirea critică și învățarea independentă - abilități cheie necesare la locul de muncă. La XJTLU veți fi învățați cum să dobândiți și să creați noi cunoștințe și să le aplicați în scenarii din lumea reală.

Găsiți mai multe la http: // www. XJTLU .edu.cn / ro / studiu-cu-noi / de ce- XJTLU / why-Study-at- XJTLU ? Utm_source = Keystone & utm_medium = Profil & utm_campaign = student% 20 recrutare

Contacteaza-ne

Adresa: Xi'an Jiaotong-Liverpool University 111 Ren Ai Road, Orașul de învățământ superior lacul Dushu, Parcul industrial Suzhou
215123 Suzhou, Jiangsu, China

Locații

  • Suzhou

    Xi'an Jiaotong-Liverpool University 111 Ren Ai Road, Dushu Lake Higher Education Town, Suzhou Industrial Park , 215123, Suzhou

    Întrebări